Zwart wit foto’s? Huur een zwart wit fotograaf in!

Zwart wit fotografie is eigenlijk de essentie van foto’s maken. Dit is waar het allemaal begon. Geen kleuren die afleiden, enkel zwart en wit. Daarmee weet een goede zwart wit fotograaf karakter en eigenheid in een afbeelding te vangen. Mijn zwart wit foto’s zijn puur en draaien om eenvoud, zonder eenvoudig te worden. Het laten maken van foto’s door een zwart wit fotograaf kan bij elke gelegenheid.

 

Waarom zwart wit fotografie?

Zwart wit foto’s zijn puur, karakteristiek en eerlijk. Er zijn geen kleuren die je afleiden of je aandacht trekken. Zwart, wit en grijstinten: dat is waar het werk van een zwart wit fotograaf omdraait.

Het gebrek of liever het ontbreken van kleur geeft het onderwerp op de foto de kans aan kracht te winnen. Je blik wordt meteen getrokken naar een bepaald punt op de foto en je neemt meteen het karakter van de foto waar. Contrast, wat bij zwart wit foto’s natuurlijk onmisbaar is, geeft het karakter en de sfeer aan zwart wit foto’s en dat maakt ze zo bruikbaar voor elke gelegenheid. Als zwart wit fotograaf kom ik dan ook bij allerlei gelegenheden, van bruiloften, tot concerten en optredens maar ook zakelijke portretten laten zich prachtig ontwikkelen in zwart wit.

Zwart wit fotografie voor elke gelegenheid

Foto’s maken, dat is wat ik dagelijks doe als fotograaf. En dit type fotografie leent zich perfect voor allerlei foto’s. Natuurlijk zijn portretten het eerste waar je aan denkt bij een zwart wit fotograaf. En portretten zijn zeker iets waar ik vaak voor op pad mag.

Zwart wit portret

Zwart wit portretten zijn krachtig in hun eenvoud. Het licht bepaald een heel groot deel van het karakter van zwart wit portretten en dat geeft mij, als fotograaf de kans daarmee te spelen. Zwart wit portretten zijn inzetbaar als persoonlijke portretten maar ook ontzettend mooi als familieportret. De eenvoud van dit type foto’s laat echt het karakter van de mens op de foto spreken.

Zwart wit fotografie verbergt niets achter mooie kleuren; en juist daardoor komt degene op foto’s zo krachtig naar voren. Deze foto’s kunnen natuurlijk ook als deel van een reeks kleurenfoto’s gemaakt worden. De ene foto leent zich net iets beter voor gebruik in zwart wit als de ander. Als zwart wit fotograaf kom ik ook regelmatig over de vloer bij verschillende zakelijke klanten. Een zakelijk zwart wit portret heeft een bijzonder statig aanzien en leent zich dan dus ook goed voor zakelijke doeleinden. Deze foto’s worden bijvoorbeeld ook gebruikt op LinkedIn of op een persoonlijke website of voor een presentatie.

Zwart wit fotografie voor bruiloften

Op elke bruiloft probeer je als fotograaf natuurlijk de mooiste momenten in hun eenvoud en in essentie vast te leggen. Dat kan gelukkig ook heel erg mooi in zwart wit. Het licht op een trouwjurk of de gelukkige gezichten van het paar; het is prachtig in zwart wit!

Ben je benieuwd naar mijn ervaring en foto’s? Op mijn blog vind je meer informatie over de mooiste projecten waaraan ik heb gewerkt. Daarnaast geeft mijn portfolio een inkijkje 
in mijn fotografie stijl en benadering. Natuurlijk kun je ook direct contact met mij opnemen of vooraf het tarievenoverzicht bekijken. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! 

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!