Blog

Hoe fantastisch, vakantie vieren en ook mijn eerste buitenlandse bruiloft mogen vastleggen. Wat een eer en cadeau dat ik dit voor deze twee mooie mannen heb mogen doen. 

Afgelopen maand heb ik dus met een fantastisch gezelschap een mooie bruiloft op het Griekse eiland Samos mogen bijwonen. Samen met een clubje vrienden, familie en lokale bekende van het bruidspaar hebben we dit mooie feest mogen vieren. Deze bruiloft op Samos was echt een sprookje. Al werkte corona en de nodige bosbranden op het eiland wel wat op de zenuwen; ze hebben het gelukkig uiteindelijk niet verpest.

Natuurlijk heb ik niet de hele vakantie met mijn camera lopen leuren. Zaterdagavond heb ik even in Café del Mar een klein dansje gevangen en zondag was het dan de grote dag. Het was bloedheet maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Met de bus reden we naar een prachtig kapelletje dat boven op de berg stond met uitzicht op een hartvormige baai. De zon stond al laag en dat maakte het allemaal nog mooier. De Griekse ceremonie ging helaas niet gepaard met het nodige borden smijten maar is super sfeervol voltrokken door de Griekse vriendinnen van de mannen. Na de ceremonie werd er in het restaurant Dionysos een heerlijke maaltijd geserveerd. Als dessert werd er een prachtige bruidstaart aangesneden. De Camera moest toen echt worden opgeborgen…  de foto’s zouden anders niet meer scherp worden #proost!

Waar ik ook enorm van heb genoten is het maken van de fotoshoot, dit hebben we een dag later gedaan. De kater is er niet van af te lezen toch? haha We begonnen op de pier met uitzicht op de baai en terrasjes van Kokkari, de totale shoot is gemaakt in een straal van ongeveer 300m. Het dorp en eigenlijk het hele eiland is zo enorm fotogeniek, elk hoekje is er prachtig.

Zo blij ben ik dat we eindelijk weer mooie dingen kunnen fotograferen. Deze Griekse bruiloft vond ik geweldig en hoop dat ik nog vaak gevraagd zal worden op zulke mooie plekken te mogen fotograferen.

Nu nog even een paar weekjes opladen en dan in September weer volle bak fotograferen.

Eindelijk heb ik ook weer even tijd om wat projecten op mijn blog te zetten dus dat zal ik komende tijd ook wat vaker doen. Deze bruiloft vind ik een mooi begin van weer een wat regelmatigere blog-post. 😉

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!