Over mij

Zakelijke portretten | Bruidsfotografie | Portretfotografie | Reportages

Over mij

Evelien de Haas

 

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door fotografie. Na de havo ben ik gaan studeren op de fotoacademie aan de prachtige Prinsengracht in Amsterdam. Toen nog met mijn (analoge) Minolta7000 was ik dagelijks op zoek naar mooie plaatjes en zo niet was ik te vinden in de doka om mijn films te ontwikkelen en af te drukken. Naast school had ik een bijbaantje bij Cameraland (toen nog Foto Kiekie) in Alkmaar, waar ik leerde beeld bewerken met Photoshop en het bedienen en onderhoud van machines in het lab.

Na de Minolta 7000 ben ik over gestapt op de Nikon F90; tot heden nog mijn favoriete camera maar helaas niet meer van deze tijd. Het digitale tijdperk is aangebroken en de zoektocht naar mijn nieuwe favoriete (digitale) camera is nog in volle gang. Momenteel werk ik met de Canon 5D Markt II, de overstap naar Canon komt doordat collega fotografen hier al mee werken en hierdoor het uitwisselen van apparatuur mogelijk wordt.

Door mijn passie voor fotografie te combineren met mijn liefde voor muziek en concerten heb ik mijn persoonlijke stijl kunnen ontwikkelen. Zo heb ik onder andere de kunst van het portret fotograferen eigen gemaakt; verscheidene sterren uit de musical namen plaats voor mijn lens, in ruil voor een gratis aanvulling op hun Portfolio. (Nog altijd dankbaar Paul, Candy, Duncan en Axel).

Ik mag mij gelukkig prijzen met de vele artiesten (groot en klein) die ik heb mogen vastleggen, Namen als; Marco Borsato, Jamie Cullum, Karin Bloemen, Di-Rect, Brad Pitt, Bono, Backstreet Boys, George Clooney en Esmee Denters.

Op de fotoacademie heb ik veel gezien en geleerd; na de academie heb ik besloten een andere studie te volgen om zo mijn managementvaardigheden te professionaliseren. Aan Hogeschool InHolland heb ik de opleiding Media & Entertainment management afgerond.

Vanaf januari 2017 ben ik gestopt met mijn horeca baantje en stort ik me nu volledig op de fotografie. Bruidsfotografie in het bijzonder. Zo geweldig om aanwezig te mogen zijn op de mooiste dag van zoveel mensen. Het vangen van emoties en het creëren van de tastbare herinneringen voor de bruidsparen vind ik super mooi om te doen.

Samen met mijn lieve vriendinnetje Saskia Bagchus (die al jaren actief is als professioneel fotograaf) hebben ik me tevens gestort in de wondere wereld van de Green-Screen. Hierover is op deze site uiteraard meer te vinden.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Portfolio

Bruiloften

Portretten

Artiesten

Reportages

Wereldfoto's

Greenscreen

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!