Diensten

Zakelijke portretten | Bruidsfotografie | Portretfotografie | Reportages

Diensten

Huwelijksfotograaf

Green screen fotografie

Zakelijke fotografie

Rouwfotografie

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Huwelijksfotograaf

Een trouwreportage naar wens

De ene huwelijksfotograaf is de andere niet en daarom luister ik graag naar jullie wensen om de beste foto’s te kunnen maken. Over het algemeen zijn de foto’s en de reportage niet te gemaakt en leg ik echt vast wat ik zie gebeuren. Natuurlijk kunnen we in overleg ook een aantal foto’s maken waarbij we aandacht hebben voor een bepaalde pose en specifieke locatie. Als huwelijksfotograaf in Rotterdam kan ik iedereen in de omgeving voorzien van de mooiste en leukste foto’s. Ik leg graag vooraf contact met het bruidspaar om de wensen te bespreken. Dat geeft vaak de beste resultaten. Daarnaast heb ik een breed netwerk opgebouwd de afgelopen jaren en kan jullie speciale dag ook vastgelegd worden door een videograaf of neem ik een ‘second shooter’ mee. Dit gebeurt altijd in overleg en is afhankelijk van de omvang van jullie feest en jullie wensen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ps: Ik drink mijn koffie zwart 😉

Zoek je een fotograaf in Rotterdam voor jullie trouwdag? Dan help ik jullie graag verder! Laten we een afspraak maken om elkaar te leren kennen jullie mij jullie wensen en verwachtingen kunnen vertellen. Deze afspraak is altijd vrijblijvend en kost je daarom helemaal niets. Je kunt contact opnemen via 06-10802662 of info@eveliendehaasfotografie.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij jullie langs.

Green screen fotografie

Samen met een geweldig team kunnen wij uw personeelsfeest, bruiloft of evenement nog specialer maken. Met onze mobiele GreenScreen / Photo Booth kunnen wij uw gasten een blijvende herinnering geven aan uw evenement of feest. De gasten worden gefotografeerd voor een groen scherm en door middel van speciale software word het groen meteen verwijderd en vervangen door de gewenste andere achtergrond. Afhankelijk van het thema of de gelegenheid kunnen we accessoires mee nemen om het geheel aan te kleden en op te leuken. Denk aan thema’s als wintersport, 80’s disco, kerst of iets dat met uw bedrijf van doen heeft. Nadat de foto is gemaakt kunnen we de foto meteen printen of verspreiden via Social Media. Met onze greenscreen zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast de verschillende achtergronden is het ook mogelijk om een logo en tekst aan te leveren, Deze worden mee geprint op de foto die de mensen door onze snelle printer al binnen 8 seconden in de hand kunnen hebben. We helpen u dan ook graag zonder extra kosten met het ontwerpen van een mooie layout aangepast aan uw evenement of huisstijl.

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie is zo gek nog niet!

Foto’s zijn belangrijke communicatiemiddelen. Ze kunnen een bepaalde sfeer overbrengen en geven je een indruk van de persoon of situatie die op de foto staat afgebeeld. Onbewust zijn we allemaal visueel ingesteld en daar kun je natuurlijk je voordeel mee doen. Bijvoorbeeld als je een ondernemer bent, of op zoek bent naar een nieuwe baan. Hoe? Dat vertel ik je in dit artikel.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Misschien een beetje oubollig, maar het is echt waar. Een foto kan actie, rust, professionaliteit, vertrouwen en nog veel meer uitstralen. Goed doordachte en professioneel genomen foto’s kunnen dus zeker een groot verschil maken. Daarmee kan je ervoor zorgen dat de eerste indruk die klanten van jou en je bedrijf krijgen een goede is.

Iedereen kan fotograferen

Met een smartphone is een foto snel gemaakt. Snapshots van lekker eten, grappige momenten, vakantiekiekjes, selfies en meer. Het internet en dan met name de social media, staat er vol mee. Een prima ontwikkeling, vind ik zelf. Maar als het om jouw business gaat, is dat niet zo’n goed idee. Ik zal je vertellen waarom.

 

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken

Waarschijnlijk doe je het zelf ook: Voordat je met iemand in zee gaat even de social media en het internet checken. De foto’s die je dan van die persoon of dat bedrijf vindt, geven je een indruk. Die eerste indruk is belangrijk voor de rest van het contact dat je met die persoon of dat bedrijf zult hebben. Of misschien zie je er dan juist vanaf.

 

Laat professionele profielfoto’s maken

De euro’s die je uitgeeft aan een professionele fotograaf zijn altijd goed besteed. Daarmee kom je zeker goed voor de dag en scoor je beter bij jouw klanten en potentiële klanten.

Het is ook zeker aan te raden om ook van alle medewerkers professionele profielfoto’s te laten maken. Tenslotte vertegenwoordigen zij op social media ook jouw bedrijf. Een goede profielfoto is dan zeker te prefereren boven een kiekje van jouw medewerker met bijvoorbeeld een kindje of hondje dat zij zelf posten.

 

Maak een goede indruk met je CV

Op CV’s en formulieren voor bijvoorbeeld re-integratie trajecten wordt vaak gemakshalve een selfie of een vakantiekiekje gebruikt. Dit is een gemiste kans. Met een professionele portretfoto maak je absoluut een betere indruk op die potentiële nieuwe werkgever. Let wel op dat je die portretfoto ook voor je social media gebruikt. Naast een manier om met vrienden in contact te blijven, is de social media steeds meer een soort visitekaartje geworden. Werkgevers gaan daar over het algemeen ook even kijken voordat ze een beslissing nemen.

 

Goede bedrijfsfoto’s wekken vertrouwen

Geef jouw klanten en potentiële klanten een kijkje in jouw bedrijf op de website, met goede bedrijfsfoto’s. Professionele bedrijfsfoto’s stralen vertrouwen en professionaliteit uit. Dat is precies wat er nodig is om loyaliteit van bestaande- en vertrouwen bij nieuwe klanten op te wekken. Onnodig om te zeggen misschien, maar met een mooie bedrijfsreportage onderscheidt u zich ook makkelijker van anderen.

 

Nooit meer zoeken naar stockfoto’s

Wat is er nou fijner dan het hebben van professionele stockfoto’s van je eigen bedrijf of organisatie. Deze komen altijd van pas:

  • Op de website;
  • Social media;
  • Folders;
  • Presentaties;
  • Wanddecoratie in het gebouw.

Van uitstel komt afstel

Ben je ervan overtuigd dat jij ook je voordeel kunt doen met professionele bedrijfs- en portretfoto’s? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Hoe eerder je de foto’s hebt, hoe sneller je er de vruchten van kunt plukken.

Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je weet waar je aan toe bent. Nadat je de offerte hebt geaccepteerd gaan we aan de slag!

Rouwfotografie

Het maken van een fotoreportage wordt vaak geassocieerd met een heuglijke gebeurtenis, zoals een bruiloft of een jubileum. Daarmee wordt eigenlijk tekortgedaan aan de waarde die foto’s van een trieste gebeurtenis als een overlijden hebben. Rouwfotografie is van groot belang bij de verwerking van het overlijden van een dierbare. Een gepaste fotoreportage waarin het afscheid en de uitvaart van een overledene op gepaste wijze wordt vastgelegd, biedt troost aan de nabestaanden. Foto’s helpen bij de verwerking van het verlies tijdens het rouwproces.

Afscheid nemen doet pijn 

Als wij een dierbare verliezen, komt dat hard aan. Zelfs al weet je dat de persoon in kwestie een hoge leeftijd heeft bereikt, of moegestreden is na een ernstig ziekbed. Het is altijd moeilijk, want het afscheid is onherroepelijk.

De nabestaanden brengen de tijd rond het overlijden en de begrafenis van de dierbare vaak in een soort roes door. Er moet immers van alles geregeld en gedaan worden om een waardig afscheid te realiseren.

Tijd om te rouwen en om alles wat er gebeurt goed op te nemen is er dan ook vaak niet. Een fotoreportage waarin de uitvaart wordt vastgelegd, kan naderhand helpen bij de rouwverwerking en troost bieden.

 

Troost voor afwezigen

Het komt voor dat familieleden of vrienden van de overledene niet in de gelegenheid zijn om afscheid te nemen en de plechtigheid bij te wonen. Voor hen is het troostvol om de foto’s te kunnen zien. Zo kunnen zij het hele gebeuren beter plaatsen en verwerken.

 

Kies de juiste fotograaf voor rouwfotografie in omgeving Rotterdam.

Niet elke fotograaf is in staat om een mooie, gevoelige rouwfotoreportage te maken. Dat vereist de nodige kennis en ervaring die ik in de praktijk heb opgedaan. Bij rouwfotografie draait het om gevoel esthetiek en respect. Het is belangrijk om de sfeer van het moment goed vast te leggen.

Het is immers voor de nabestaanden van groot belang dat de fotograaf het afscheid en de plechtigheid goed in beeld brengt.

Een goede voorbereiding is belangrijk

In het geval van rouwfotografie is er doorgaans niet veel tijd. Toch is een goede voorbereiding erg belangrijk. Ik wil graag weten wat de nabestaanden wel- en wat zij niet gefotografeerd willen hebben. Dat is natuurlijk zeer persoonlijk. Daarom zijn goede duidelijke afspraken daarover erg belangrijk.

Het komt bijvoorbeeld voor dat de nabestaanden niet willen dat de overledene in beeld wordt gebracht. Deze willen zij dan liever herinneren zoals hij of zij was. Daar heb ik alle begrip voor. Alle wensen worden door mij gerespecteerd.

 

Mijn werkwijze

Bij rouwfotografie ga ik altijd omzichtig te werk. Vanzelfsprekend ben ik ruim op tijd aanwezig op de locatie of locaties waar ik foto’s ga nemen. Zo kan ik rustig, zonder dat ik stoor, de omgeving verkennen voor de beste invalshoeken.

Tijdens het afscheid en de uitvaart probeer ik mijzelf zoveel mogelijk onzichtbaar op te stellen, zodat het afscheid en de plechtigheid niet worden verstoord door de fotograaf.

 

Informeer de aanwezigen

Het is fijn als u de aanwezigen bij het afscheid en de begrafenis of plechtigheid informeert dat er foto’s zullen worden genomen. Dan weet iedereen waar ik voor kom. Ik houd mijzelf altijd zoveel mogelijk op de achtergrond en gedraag en kleed mij gepast. Toch kan het voorkomen dat de aanwezigheid van een vreemde die foto’s neemt een verontrustende uitwerking op aanwezigen kan hebben.

Kies ook om dit moeilijke moment vast te leggen

Neem gerust contact met mij op om de wensen kenbaar te maken en te overleggen wat er mogelijk is. Ik ben te bereiken via mail op info@eveliendehaasfotografie.nl of telefoon op 06-10802662.

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!