Blog

Het is nu half april en door het Coronavirus heb ook ik al 6 weken lang geen opdrachten kunnen doen.

De administratie is nu wel lekker bijgewerkt en mijn kantoor helemaal gepimpt. Gelukkig heb ik 2020 ook heel fijn kunnen starten met een mooie vakantie naar Frankrijk en Zwitserland. Vrijwel meteen na thuiskomst mocht ik mijn eerste opdrachten doen en 2020 beloofde een mooi en vooral druk fotografie jaar te worden. Zo heb ik bijvoorbeeld voor de levensmiddelen-krant een paar portretten mogen maken bij o.a Coca-Cola, Unilever en Nestle. Annie & Sjaak vierden samen met familie en vrienden in het van de Valk Hotel in Blijdorp hun 40 jarige huwelijk en op de sprookjes bruiloft van Samantha en Michael mocht ik de bedank-kaartjes van de gasten verzorgen met onze gezellige Greenscreen.

Wat ook super leuk was… ik mocht weer een bruidspaar opzoeken van vorig jaar juni. Bij Melanie en Garidan mocht ik thuis een super leuke familiestoot verzorgen om foto’s te maken voor hun ouders. Na de hele boel verbouwt te hebben; salontafel in de keuken, bank aan de kant en speelgoedhoek naar boven, kon ik mijn studio opbouwen en hebben we tevens op Melanie’s 30e verjaardag een hele leuke fotoshoot gehouden.

Op de valreep heb ik 12 maart nog 1 dag op pad gemogen voor de schoolfotograaf. Het was een ritje naar een super leuke school in Beveren-Waas, Belgie. De week er na sloten de scholen en was het over met het rooster voor de schoolfoto’s. Het is nu dikke duimen draaien dat de scholen nog voor de zomervakantie een paar weken open gaan om al die zowel Nederlandse als Belgische snotneusjes nog op de foto te kunnen zetten 😉

De grote vraag luidt; Wanneer gaan de scholen weer open?

Vanaf nu staan er alleen maar kruizen in mijn agenda, Ik vind het zo triest voor de mensen die hun bruiloft hebben moeten annuleren. Natuurlijk worden deze voornamelijk opgeschoven dus nu maar hopen dat ik al de bruidsparen op hun nieuw gekozen datum gewoon weer van dienst kan zijn.

Gezondheid is toch het belangrijkste dus wanneer het weer kan ben ik klaar om weer te knallen.

 

 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!