Blog

Bruiloften in Vlaardingen komen er gelukkig steeds meer op mijn pad. Lekker dicht bij huis en zulke mooie lokatie.
Eindelijk heb ik wat tijd gevonden om mijn blog wat bij te vullen met mijn werk van vorige zomer. Inmiddels ben ik alweer bijna 20 bruiloften verder in 2019 maar eerst wil ik met jullie wat beelden delen van de bruiloft vorig jaar. Zowel Johan en Sylvia als Josina & Perry trouwden vorige zomer in Vlaardingen. Kort na elkaar twee totaal verschillende bruiloften, een in het Delta Hotel en de ander bij de Vreemde Vogel.

24 Augustus heb ik bij Sylvia’s voorbereidingen niet veel foto’s gemaakt. Het aankleden en klaarmaken van Sylvia gebeurde in het bijna lege appartement van Johan dat onlangs was verkocht. Dit waren de laatste momenten die het stel nog vanuit dit appartement zouden beleven. Johan kwam Sylvia hier ophalen in een donker groene Porsche. Vanuit hier reden we naar het Delta Hotel welke een super mooie ligging aan het water heeft. Deze bruiloft werd gevierd met een klein gezellig gezelschap en duurde voor mij niet zo enorm lang. De ceremonie, toast en fotoshoot was ik aanwezig en daarna schoof het gezelschap lekker aan voor het diner.

Josina en Perry trouwden in de Vreemde Vogel. Als je nog een lokatie in deze omstreken zoekt waar een hoop kids zich kunnen vermaken…. Ik zeg de Vreemde Vogel is hier perfect voor. Ze kunnen rennen, klimmen, varen met beesten in de weer, echt een kinderparadijs. En niet al te onbelangrijk, voor de grote mensen is het er ook best uit te houden. 😉 De bruiloft van Josina en Perry was op 8 sep en ik ben begonnen met fotograferen op het adres van Josina’s ouders. Ook hier werd de bruid opgehaald in een super bolide. De ruim 40 jaar oude knal Rode Borgward heeft zeker nog even model gestaan in de latere fotoshoot.

Liefde in Vlaardingen!

 

 

 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!