Zwangerschap fotoshoot

Zwanger zijn is een heel bijzonder moment waarbij je lichaam verandert en je een klein wondertje met je mee mag dragen. Een zwangerschap fotoshoot legt jou en eventueel ook je partner vast tijdens deze bijzondere reis.
Zwangerschapsfotografie zorgt voor een blijvende herinnering aan iets wat voorbijgaat. Die mooie bolle buik blijft er (gelukkig 😉 niet voor altijd!

Wil je een unieke zwangerschap fotoshoot doen? Neem contact met mij op!

Wanneer laat je een zwangerschaps fotoshoot doen?

Zwangerschapsfotografie komt het beste tot zijn recht met een goed zichtbare buik en veelal is dat tussen de 34 en 36 weken maar uiteraard is ook ieder lichaam anders en daarom is het in overleg ook mogelijk om iets eerder of later de zwanger fotos te maken.
Uiteraard zijn je partner en eventueel kinderen ook welkom op de fotoshoot en mogen zij natuurlijk ook niet ontbreken op de zwangerschap fotoshoot!

Een locatie die bij je past

Zwangerschap fotografie kan in principe overal plaatsvinden. In jullie eigen huis of tuin maar ook in een mooi park waar je graag komt of op de heide. Kies vooral een locatie waar jullie graag komen en waar je je fijn voelt. Als zwangerschap fotograaf kan ik je uiteraard adviseren over verschillende locaties en kunnen we samen overleggen wat past bij jullie wensen.
Wil je zeker zijn van goed licht en geen kans op regen hebben? Kies dan een studio zwangerschaps foto. Dan hoef je je om het weer geen zorgen te maken. Tevens is het in een studio gemakkelijker om je eventueel om te kleden wanneer je verschillende outfits zou willen dragen tijdens je zwanger fotoshoot.

Kosten fotografie zwangerschap

De kosten voor foto’s van je zwangerschap hangen erg af van je wensen. Wil je meerdere locaties of zijn foto’s in een studio precies wat bij jouw past?
Er is heel veel mogelijk en ik maak graag een offerte op maat voor je. Uiteraard is de offerte vrijblijvend.

Na afloop van de shoot krijg je van mij alle foto’s en bewerk ik ook een groot aantal foto’s zodat je de allermooiste zwangerschapsfoto’s krijgt om bijvoorbeeld uit te vergroten of om op canvas te laten drukken.

Waarom zwangerschapsfoto’s laten maken?

Het laten maken van zwangerschapsfoto’s kan om verschillende redenen leuk en betekenisvol zijn. Het gaat hier niet alleen om het vastleggen van hoe je eruit ziet, maar het gaat om zoveel meer:

Vastleggen van een unieke tijd

Een zwangerschap is een bijzondere en unieke periode in jullie leven. Het is een tijd van verandering, groei en (letterlijk) verwachting. Een fotoshoot helpt om deze speciale fase vast te leggen, niet alleen voor jou, maar ook als een herinnering voor je kind. Kinderen vinden het vaak prachtig om ‘mamma’ later op foto’s te zien met een bolle buik, waar hij of zij in zat.

Vieren van het leven

Een zwangerschapsfotografie viert de kracht en schoonheid van het lichaam tijdens de zwangerschap. Het is een manier om de verwondering en vreugde van het creëren van nieuw leven te eren. Zwangerschap fotoshoots zijn ook het moment om bijvoorbeeld meerdere generaties in een foto te vangen. Daarnaast is het een bijzondere periode in je leven en die mag je zeker vieren.

Binding met de partner en gezin

Een zwangerschap fotoshoot kan ook een manier zijn voor partners om samen de aanstaande veranderingen te vieren en een moment van intimiteit te delen. Voor gezinnen met oudere kinderen kan het een manier zijn om hen te betrekken bij de zwangerschap en de voorbereiding op de komst van een nieuw familielid.

Professionele kwaliteit zwangerschap fotoshoot

Natuurlijk maken jij en je partner zelf ook heel veel foto’s van jullie zwangerschap maar een zwangerschap fotoshoot door een professionele zwangerschapsfotograaf is zeker een goed idee. Vooral omdat jullie er samen prachtig opstaan, maar als fotograaf heb ik ook extra aandacht voor bijvoorbeeld belichting en compositie.
Ik zorg ervoor dat jullie samen met veel plezier terugkijken op de shoot en prachtige foto’s mee naar huis nemen.

Werkgebied

Als fotograaf ben ik in een heel groot gedeelte van Nederland werkzaam en voor mijn werk als huwelijksfotograaf mag ik soms zelfs naar het buitenland. Voor een fotoshoot van een zwangerschap ben ik vaak actief in Rotterdam en omstreken. Maar ook buiten Rotterdam kom ik graag naar je toe voor een fijne zwanger shoot!

Zwangerschaps fotoshoot in Rotterdam

Wil je meer weten over zwangerschaps fotoshoot in Rotterdam? Ik heb een volledige pagina gemaakt over mijn werk als zwangerschapsfotograaf in Rotterdam. Ik vertel je daar graag meer over de locaties en de mogelijkheden in Rotterdam.

Veelgestelde vragen over mijn werk als zwangerschapsfotograaf:

Hoe lang duurt een typische zwangerschapsfotoshoot?

Het maken van zwangerschaps foto’s duurt veelal 2,5 uur. Maar kun je door je zwangerschap minder lang staan of wil je een kortere shoot doen, dan kan dat altijd. We overleggen vooraf wat de beste tijd is voor de shoot en hoe lang de shoot gaat duren.

Kan ik specifieke ideeën of thema’s voor de fotoshoot voorstellen?

Dat is uiteraard mogelijk. Fotos van je zwangerschap zijn heel persoonlijk en jij bepaalt uiteraard zelf hoe de foto’s eruit komen te zien.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!