Zwangerschap fotoshoot in Rotterdam? Ik maak herinneringen tastbaar!

Een zwangerschap is een heel bijzonder moment. Iets wat je misschien nog nooit hebt meegemaakt, of juist iets wat je al voor een tweede of derde keer mag doen, een wondertje dat in je buik mag groeien. Een zwangerschapsfotoshoot in Rotterdam geeft jullie een tastbare herinnering aan een hele bijzondere tijd. Een zwangerschap is niet voor altijd en met een zwangerschap fotoshoot in Rotterdam blijven herinneringen tastbaar en kun je jullie prachtige reis ook delen met anderen.

Wil je meer informatie over een zwangerschapsshoot in Rotterdam? Ik vertel je graag meer!

Wanneer doe je een zwangerschaps fotoshoot in Rotterdam?

Als fotograaf adviseer ik meestal om een zwangerschapsfotoshoot te plannen tussen de 28 en 34 weken van de zwangerschap. Dit is een ideale periode omdat je buik dan mooi rond is en goed zichtbaar voor de foto’s. In deze fase van je zwangerschap voel je je over het algemeen nog redelijk comfortabel, en kun je makkelijker poseren tijdens de shoot.

Eerder in de zwangerschap is je buik misschien nog niet groot genoeg om echt goed op de foto’s uit te komen. Later in de zwangerschap, na 34 weken, ben je vaak wat vermoeider en voel je je wat ongemakkelijker. Dit kan het poseren moeilijker maken en we willen natuurlijk dat je je zo prettig mogelijk voelt tijdens de fotoshoot zwangerschap in Rotterdam.

Daarnaast geeft deze timing ons de kans om creatief te zijn met verschillende poses en achtergronden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongemakken. We kunnen zowel binnen als buiten werken, afhankelijk van het weer en je voorkeuren.

Als je specifieke wensen hebt of bepaalde accessoires of kleding wilt meenemen, bespreken we dat vooraf. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de foto’s precies zo worden als je je had voorgesteld.

De mooiste foto’s van jouw zwangere buik

Als fotograaf pas ik me volledig aan jouw wensen aan maar heb je geen idee wat voor foto’s je precies zou willen? Dan neem ik je graag aan de hand mee door het proces. Ik heb heel veel ervaring met verschillende fotoshoots en ik kan je dus heel goed helpen. Samen maken we de mooiste foto’s en natuurlijk zijn je partner en eventueel kinderen heel erg welkom op de foto’s!

Rotterdam: jouw thuis!

Wil je een zwangerschap fotoshoot in Rotterdam laten doen? Rotterdam is mijn thuis sinds jaar en dag! Ik werk als fotograaf veel in deze regio maar kom eigenlijk overal in Nederland.
Voordat we de zwangerschaps fotoshoot in Rotterdam doen, bespreken we via de telefoon of email wat voor shoot je zou willen en waar. Daarnaast kan ik je natuurlijk precies vertellen wat de kosten zijn voor een fotoshoot in Rotterdam.
Na de zwangerschapsshoot in Rotterdam bewerk ik de foto’s en krijg je van mij een prachtige selectie foto’s!

Wil je meer weten of mag ik een persoonlijke aanbieding voor je maken? Bel me op 06-10 80 26 62 of stuur me een berichtje!

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!