Portretfotografie

Zakelijke portretfotografie voor jouw bedrijf?

Wil jij jouw bedrijf, werknemers of jezelf professioneel op de foto laten zetten? Met zakelijke portretfoto’s zorg ik ervoor dat je goed voor de dag komt. Of je nu op zoek bent naar foto’s voor de bedrijfswebsite, zakelijke uitingen of voor je eigen social media kanalen, met zakelijke portretfoto’s kom je verder!

 

Zakelelijke foto’s voor ieder doel

Een passende profielfoto op social media, een medewerkerspagina op de website of een visitekaartje zorgt ervoor dat men een goede eerste indruk krijgt van jou. Ben je bijvoorbeeld werkzoekende en wil je alles uit jouw LinkedIn profiel halen? Met een professioneel portret laat je zien wat je in huis hebt en draag je een boodschap van vertrouwen uit.

 

Portretten in huisstijl

Daarnaast biedt zakelijke portretfotografie voor een bedrijf dé manier om eenheid en groepsgevoel te versterken. Ook kunnen potentiële klanten via een bedrijfspresentatie of ‘over ons pagina’ zien met wie ze te maken krijgen.

Zo zorg je er als manager voor dat je transparant bent en dat helpt in het vergroten van onderling vertrouwen. Daarnaast zijn zakelijke portretfoto’s een geschikte manier om de huisstijl van het bedrijf uit te dragen. Door alle medewerkers in een onderscheidende stijl op de foto te zetten krijg je een mooi visueel geheel. Komen er later nieuwe collega’s bij? Dan worden de nieuwe portretten conform de huidige stijl gemaakt.

Tijdens de fotoshoot zorg ik er natuurlijk voor dat we jouw sterke kanten naar voren laten komen. De juiste belichting, achtergrond, hoek en focus van de foto dragen hier allemaal aan bij.

Bij zakelijke portretfotografie gaat het om de zichtbaarheid van het gezicht om zo de meeste indruk te maken. Graag ga ik met u om de tafel om te bekijken wat voor soort portretten het beste bij uw bedrijf en huisstijl passen. Een zakelijke portretfoto is immers voor bijvoorbeeld een accountant anders dan voor een kunstschilder of een fysiotherapeut.

 

Professioneel En Persoonlijk

Ik vind het belangrijk dat zakelijke portretfoto’s zowel professioneel als persoonlijk zijn. Bij een goede portretfoto kun je in één oogopslag een duidelijk beeld van jezelf geven. De belangrijkste factor voor zo’n geslaagde foto is dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen voor de lens. Een fotoshoot kan namelijk best spannend zijn, zeker als je niet vaak op de foto wordt gezet. Zo wordt het maken van portretten ook vooral een leuke bezigheid!

 

Zakelijke Portretten Voor Alle Communicatiekanalen

Zakelijke portretten kun je op allerlei manieren verwerken in jouw communicatie of social media. Portretfoto’s zijn op zichzelf een visitekaartje van jezelf of het bedrijf. Maar zakelijke portretfotografie is meer dan alleen mooie foto’s. Iedere fotoshoot is maatwerk waarin ik luister naar jouw wensen. Samen gaan we aan de slag om een prachtig eindresultaat te realiseren waar jij mee verder kunt.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!