Rouwfotografie Dordrecht helpt bij het verwerken van verdriet

Het verlies van een dierbare heeft een enorme impact op de nabestaanden. Opeens is het al dan niet verwachte afscheid definitief. Deze periode wordt door velen in een soort roes beleefd. Er moet van alles worden geregeld en gedaan om een waardig afscheid voor te bereiden. De ontlading van deze hectiek is als de uitvaart een feit is.

Door alle emoties en de stressvolle situatie gaat er veel ongemerkt aan u voorbij. Een fotoreportage van de uitvaart helpt u om in alle rust alles nog eens de revue te laten passeren.

 

Niet iedereen kan aanwezig zijn

Het komt natuurlijk voor dat er dierbaren van de overledene zijn die niet op de uitvaart kunnen komen. Of dat de overledene kleine kinderen achterlaat, die zich er later niets meer van kunnen herinneren. Ook voor hen zijn foto’s van de uitvaart van belang.

Kinderen kunnen als ze groter zijn en vragen hebben, de beelden van het afscheid nogmaals bekijken. Degenen die de uitvaart moeten missen, kunnen met de foto’s het verlies beter verwerken en alles een plaatsje geven.

 

Thuis of op locatie

Elke begrafenis of crematie is weer anders. Daarom worden rouwreportages door mij altijd op maat gemaakt. Het is de bedoeling dat u zich overal prettig bij voelt. Daarom ga ik discreet te werk en houd ik mij aan de afspraken die ik met u heb gemaakt.

U kunt er voor kiezen om alleen foto’s van de uitvaart te laten maken, maar het is ook mogelijk om tevens foto’s te nemen van de overledene wanneer deze nog thuis of in het uitvaartcentrum opgebaard ligt.

Tijdens het nemen van de foto’s houd ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond om degenen die afscheid willen nemen niet te hinderen.

 

Waarom Rouwfotografie Dordrecht

• Door de hectiek van het regelen van de begrafenis of crematie en alles wat daarbij komt kijken, verkeren we in een soort roes. Daardoor kunnen bepaalde zaken aan ons voorbij gaan. Foto’s kunnen helpen om alles weer helder voor de geest te krijgen.

• Ter completering van een waardig afscheid van de overledene. Ook voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn en kleine kinderen die later met vragen komen.

• Een fotoreportage helpt u en de andere naasten bij het verwerken van het verdriet.

• We leggen alle belangrijke momenten van het leven vast. Het afscheid hoort daar bij.

• Na het rouwproces is het afscheid van een dierbare nog steeds een waardevolle herinnering.

 

Werkwijze

De tijd die tussen het overlijden en de begrafenis of crematie zit is kort. Minimaal 36 uur en maximaal op de 6e werkdag na het overlijden. Dat maakt het emotioneel gezien niet gemakkelijk om de reportage te bespreken.

Door mijn ervaring met rouwfotografie Dordrecht kan ik u veel uit handen nemen. Nadat wij kort uw wensen hebben doorgesproken, maak ik de offerte op. Na acceptatie hiervan kan ik mij in verbinding stellen met de begrafenisondernemer voor details en eventuele wijzigingen. U heeft er geen omkijken meer naar.

 

Rouwfotografie Dordrecht
Op een discrete en gevoelige manier leg ik de uitvaart volgens uw wensen vast. Ik zorg ervoor dat de beelden van de begrafenis of crematie van uw dierbare op een gevoelige, smaakvolle wijze vastgelegd worden. Zo kunt u, of degenen die niet aanwezig konden zijn, naderhand de beelden van uitvaart nogmaals bekijken.

 

Kies ook om dit moeilijke moment vast te leggen

Neem gerust contact met mij op om de wensen kenbaar te maken en te overleggen wat er mogelijk is. Ik ben te bereiken via mail op info@eveliendehaasfotografie.nl of telefoon op 06-10802662.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!