Fotograaf in Eindhoven

Op zoek naar een ervaren huwelijksfotograaf in Eindhoven? Ik ben Evelien de Haas, huwelijksfotograaf. Met mijn jarenlange ervaring en passie voor huwelijksfotografie, zorg ik ervoor dat geen enkel moment verloren gaat. Als huwelijksfotograaf Eindhoven leg ik jullie liefde en geluk vast op een manier die tijdloos en authentiek is.

Jullie mooiste dag

Als huwelijksfotograaf in Eindhoven begrijp ik dat jullie trouwdag een van de belangrijkste momenten in jullie leven is. Het is een dag vol emoties, liefde en vreugde, en ik vind het een eer om deze bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Mijn doel is om jullie persoonlijkheden en de sfeer van de dag op een natuurlijke en spontane manier te weerspiegelen in de foto’s.

Als je kiest voor mijn diensten als huwelijksfotograaf Eindhoven, sta ik voor je klaar om al jullie wensen en verwachtingen te bespreken. Ik vind het belangrijk om jullie verhaal te leren kennen, zodat ik de essentie van jullie relatie en trouwdag kan vastleggen. Of jullie nu een intieme ceremonie op een prachtige locatie hebben of een groot feest met al jullie dierbaren, ik zorg ervoor dat elk moment wordt vastgelegd. Natuurlijk en niet gemaakt.

Huwelijksfotograaf Eindhoven legt jullie mooiste momenten vast

Als huwelijksfotograaf Eindhoven ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van spontane en emotionele momenten. De glimlach op jullie gezichten tijdens het jawoord, de tranen van vreugde bij het zien van jullie familie en vrienden, en de kleine details van de decoratie die de sfeer van jullie trouwdag compleet maken – ik zorg ervoor dat al deze kostbare herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

Na jullie bruiloft begint mijn werk als huwelijksfotograaf pas echt. Ik selecteer zorgvuldig de mooiste foto’s en bewerk ze op een manier die jullie persoonlijke stijl weerspiegelt. Ik luister naar jullie wensen en voorkeuren en pas de bewerkingen aan, zodat de foto’s precies zo zijn zoals jullie ze voor ogen hebben.

Green screen fotografie

Naast het vastleggen van jullie bruiloft, kan ik ook zorgen voor een mobiele GreenScreen / Photo Booth. Jullie gasten worden gefotografeerd voor een groen scherm en door middel van speciale software wordt het groen meteen verwijderd en vervangen door de gewenste andere achtergrond. Dit kunnen bijvoorbeeld omgevingsfoto’s van de locatie van jullie huwelijksreis zijn maar ook van jullie hobby’s. Met GreenScreen fotografie voeg je een speels element toe aan jullie bruiloft.

Meer weten over huwelijksfotografie in Eindhoven

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor huwelijksfotografie in Eindhoven?
Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over mijn werk en de mogelijkheden.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!