Huwelijksfotograaf Ibiza? Vier jullie huwelijksdag met foto’s voor altijd

In het hart van de Middellandse Zee ligt het betoverende eiland Ibiza, een idyllische locatie voor liefhebbende stellen die hun verbintenis willen vieren onder de warme zon, omringd door azuurblauw water. De romantische sfeer van het eiland is iets wat ik, Evelien de Haas, als huwelijksfotograaf op Ibiza, keer op keer mag vastleggen.

Authentieke foto’s van jullie huwelijk

Als huwelijksfotograaf Ibiza leg ik jullie mooiste dag op een authentieke manier vast. Met mijn camera in de hand streef ik ernaar om die onuitgesproken momenten van liefde en geluk vast te leggen die jullie huwelijksdag zo onvergetelijk maken. Met een artistiek oog voor detail en een diep begrip van persoonlijke connecties, leg ik jullie mooiste dag vast.

Ik vertel als huwelijksfotograaf Ibiza graag het unieke verhaal van jullie liefdesreis tegen de achtergrond van het magische Ibiza. Het zijn niet alleen de grote momenten die ik vastleg, maar ook de intieme, ongeplande momenten die vaak over het hoofd worden gezien. Ik vang de essentie van de dag. Van de nerveuze glimlach van de bruid tot de trotse blik van de bruidegom, elk beeld is een eerlijke weergave van de liefde die jullie delen.

Mijn persoonlijke benadering

Het kiezen van een huwelijksfotograaf is een persoonlijke beslissing van jullie samen. Het gaat erom iemand te vinden die je vertrouwt om een van de belangrijkste momenten van jullie leven vast te leggen. Ik ga graag met jullie in gesprek over jullie wensen en samen komen we tot het perfecte plan voor jullie huwelijksdag.

Ik ben meer dan alleen een huwelijksfotograaf op Ibiza; ik ben een verhalenverteller. Door mijn lens vertel ik het verhaal van jullie liefde. Van de eerste voorbereidingen voor de huwelijksvoltrekking tot het moment dat de laatste gasten naar hun hotel teruggaan.

Authentieke foto’s van wie jullie zijn

Mijn stijl is natuurlijk, authentiek en echt. Natuurlijk kunnen we poseren voor een aantal foto’s maar het mooiste zijn de foto’s die ‘zomaar’ ontstaan. Met mijn fotografie krijgen jullie een compleet beeld van jullie dag waarbij alle momenten worden vastgelegd zoals ze zijn.
Mijn fotografie gaat niet alleen over het vastleggen van beelden; het gaat over het vastleggen van gevoelens en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Meer weten over mijn werk als huwelijksfotograaf op Ibiza?

Als fotograaf reis ik vaak mee naar bijzondere huwelijksvoltrekkingen op bijzondere locaties. Ik heb al bruiloften op een prachtig Grieks eiland, Frankrijk en Polen mee mogen maken en ook Ibiza zou ik graag aan mijn lijstje toevoegen. Ik ben bereid om voor de liefde en mijn vak over de hele wereld te reizen, op mijn website lees je meer over mijn werk en kun je contact opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!