Fotograaf in Amsterdam

Zoek je een huwelijksfotograaf in Amsterdam? Dan ben je bij Evelien de Haas fotografie aan het juiste adres. Van de mooiste dag van je leven wil je ook de mooiste herinneringen, en ik leg die prachtige dag graag op een bijzonder mooie manier vast! Ik help je graag om jullie trouwdag onvergetelijk te maken en je een tastbare herinnering te geven! Je huwelijksdag helemaal puur vastgelegd Als huwelijksfotograaf, maar ook in andere fotoreportages, is het mijn stijl om zo min mogelijk in scène te zetten. Het liefst kijk ik naar wat er gebeurt en leg jullie dag vast zoals hij is. Jullie liefdesverhaal staat tenslotte centraal op deze dag. Enerzijds is dit authentiek en zie je dat altijd terug op de foto’s, maar anderzijds biedt dit voor jullie als bruidspaar nóg een voordeel. Je kunt namelijk zorgeloos genieten van je trouwdag!

Hoe zeer je je ook voorbereidt, de trouwdag zit vol indrukken en momenten die je je wil herinneren. Tel daar een gezonde spanning bij op en je hebt al voldoende prikkels om je nog met andere zaken bezig te houden. Ik laat jullie daarom waar mogelijk met rust en leg vast wat ik zie. Zo zal de fotoreportage een goede indruk geven van hoe de dag geweest is, en kunnen jullie als getrouwd stel nog vaak terugdenken aan deze mooie dag met behulp van de foto’s.

Een huwelijksreportage die bij jullie past

Voordat het zover is, nemen we jullie wensen samen door. Graag ontdek ik wat jullie plannen zijn, en wat jullie wensen zijn voor de foto’s. Moeten deze een bepaalde sfeer uitstralen? Willen jullie in elk geval een mooie uitvergroting boven de bank? Al deze tools en informatie neem ik mee wanneer ik jullie dag ga vastleggen. Indien gewenst kan ik de foto’s ook combineren met video, ik vind het belangrijk de dag zo veel mogelijk vast te leggen volgens jullie wensen, zonder jullie daar op de dag zelf mee lastig te moeten vallen.

Evelien de Haas fotografie voor al je fotoreportages!

Naast bruiloften kun je bij mij ook terecht voor andere fotografie opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke fotografie, zoals een mooie bedrijfsreportage? Of willen jullie alle medewerkers vastleggen met professionele profielfoto’s? Net als bij een bruiloft, leg ik graag een bedrijf vast door het verhaal van het bedrijf te vertellen. Een green screen maakt alles mogelijk in de fotografie, wil jij schitteren op een filmposter of op de cover van een magazine? Door middel van een mobiel GreenScreen maken we echt een te gekke reportage. Elke denkbare achtergrond is mogelijk. Ik ben er voor elke fotografieopdracht, ook andere reportages of portretfotografie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor jullie huwelijk? Dan komt er veel op je af, maar voor een huwelijksfotograaf in Amsterdam hoef je niet verder te zoeken!

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!