Fotografie omgeving Gouda

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotografie opdracht in Gouda? Ik ben Evelien de Haas en ik ben werkzaam als fotograaf in Gouda en omstreken.

Al van jongs af aan was ik gefascineerd door fotografie en sinds 2017 ben ik fulltime fotograaf. Ik mag mensen vastleggen op de mooiste dag van hun leven, maar ook op andere momenten zijn foto’s enorm waardevol. Bijvoorbeeld als tastbare herinnering aan een begrafenis of afscheid. Daarnaast maak ik vaak portretfoto’s voor zakelijke doeleinden en kan ik green screen foto’s maken.

 Fotografie in Gouda? Ik ben dé fotograaf voor Gouda en omstreken. Wil je meer informatie over mijn foto’s of tarieven? Stuur me dan zeker even een mailtje!

Zakelijke fotografie Gouda

Wanneer je een onderneming hebt, is het heel waardevol om goede portretfoto’s van je medewerkers te hebben. Deze zijn heel bruikbaar op sociale media maar zeker ook op de website van de onderneming of bijvoorbeeld in een brochure. Je bedrijf krijgt, letterlijk, een gezicht. Ik kan uiteraard ook foto’s maken van de activiteiten van de onderneming en van bijvoorbeeld het bedrijfspand. Een complete set zakelijke foto’s van jouw onderneming is niet alleen heel erg leuk maar ook waardevol en bruikbaar.

Voor zakelijke fotografie in Gouda ben ik vaak in de regio en het inplannen van een afspraak is dan ook snel mogelijk. Meer weten over mijn zakelijk fotografie in Gouda? Neem dan contact op via 06-10 80 26 62 of stuur me een whatsapp berichtje.

  

Huwelijksfotografie in Gouda

Fotografie in Gouda betreft natuurlijk ook huwelijksfoto’s! De mooiste dag van jullie leven leg ik graag vast. Ik maak graag natuurlijke foto’s die echt de sfeer van de dag vertellen en je een blijvende herinnering bieden aan een bijzondere dag. Voorafgaand aan het huwelijk ga ik graag met jullie in gesprek over jullie wensen. Wat voor foto’s hebben jullie voorkeur? Wil je graag een bepaalde pose of locatie in Gouda op de foto hebben? Ik pas me graag aan, aan jullie wensen. Daarnaast heb ik een breed netwerk opgebouwd de afgelopen jaren en kan jullie speciale dag ook vastgelegd worden door een videograaf of neem ik een ‘second shooter’ mee. Dit gebeurt altijd in overleg en is afhankelijk van de omvang van jullie feest en jullie wensen.

Ben je benieuwd naar de kosten voor fotografie van jullie huwelijk in Gouda? Ik maak graag een persoonlijke offerte voor de foto’s van jullie mooiste dag.

Naast de mooiste foto’s is het tijdens een huwelijksfeest ook erg leuk om green screen foto’s te maken van en met de gasten. Meer over green screen foto’s kun je lezen op mijn green screen fotografie pagina.

 Wil je meer lezen over mijn werk als huwelijksfotograaf in Gouda? Bekijk dan mijn huwelijksfotografie pagina.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer weten over mijn werkzaamheden als fotograaf of wil je een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld zakelijke fotografie of een trouwreportage? Je kan mij bereiken door een email te sturen naar info@eveliendehaasfotografie.nlof stuur me een whatsapp berichtje via 06 10 80 26 62.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!