Fotograaf in omgeving Zeeland nodig?

Fotograaf Zeeland gezocht? Zoek niet verder en neem contact op met mijn, Evelien de Haas. Als allround fotograaf ben ik beschikbaar voor klussen in en rondom Zeeland. Of het nu is voor een bruiloft, een uitvaart, een familie fotoshoot of voor zakelijke fotografie. Je kunt bij mij terecht voor vrijwel iedere fotografie klus. Meer weten over mijn werk als fotograaf in Zeeland? Lees dan snel verder.

Liever meteen een afspraak maken? Ik hoor graag van je op 06-10 80 26 62.

Over Evelien de Haas

Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door fotografie. En ook tijdens mijn studie aan de fotoacademie in Amsterdam, ging ik dagelijks op zoek naar het allermooiste moment om deze vast te leggen. Ik leerde bewerken met Photoshop, het ontwikkelen van foto’s in de doka en het schieten van portretten.

Sinds 2017 houd ik mij volledig bezig met fotografie en dan met name bruidsfotografie. Het creëren van tastbare herinneringen op de mooiste dag van iemands leven vind ik prachtig om te doen.

Fotograaf Zeeland

Je kunt bij mij terecht voor allerlei verschillende soorten fotografie opdrachten. Hieronder licht ik in het kort toe waar ik mij het meest mee bezig houd:

  • Huwelijksfotograaf: een trouwreportage naar jullie wens
  • Green screen fotografie: dé perfecte en persoonlijke toevoeging aan een evenement of feest 
  • Zakelijke fotografie: professionele profielfoto’s voor medewerkers, beeldmateriaal voor een nieuwe website of foto’s voor sales doeleinden 
  • Rouwfotografie: integere fotografie tijdens een uitvaart als tastbare herinnering voor later 

Tarieven fotografie

Fotografie is altijd maatwerk. Daarom zijn de prijzen van mijn werk op aanvraag. Ik werk ook altijd een volledige offerte voor je uit zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Op mijn website vind je alvast een indicatie voor een fotografie pakket voor bruiloften. Zo heb je alvast een idee van de kosten. In samenspraak kan het pakket geheel aan jullie wensen worden aangepast, bijvoorbeeld door het toevoegen van green-screen fotografie.

Een pakket kun je al boeken vanaf €850 inclusief btw. Daarvoor krijg je vijf uur fotografie, een fotoshoot, groepsfoto’s en sfeerbeelden. Ook lever ik de foto’s geretoucheerd en digitaal bij je aan. Daarnaast plan ik graag voor iedere opdracht een kennismakingsgesprek in. Zo weet jij wie er op jouw mooiste dag aanwezig is. En zo weet ik wie ik voor me heb en wat jullie belangrijk vinden qua fotografie.

Inspiratie opdoen?

Wil je een idee krijgen hoe mijn fotografiestijl eruitziet? Of wil je inspiratie opdoen voor jouw bruiloft? Bekijk dan mijn blog of portfolio. Daarop kun je zien waar ik me mee bezig houdt. Het geeft je een idee van de mogelijkheden en van mijn persoonlijke aanpak. Zo kun je wellicht ontdekken of mijn stijl aansluit bij jouw wensen.

Heb jij een fotograaf nodig in Zeeland? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Bel naar 0610802662 of stuur een e-mail naar info@eveliendehaasfotografie.nl.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!