Fotograaf in Utrecht? Ik kom naar je toe!

Ben je in Utrecht op zoek naar een fotograaf? Ik ben Evelien de Haas en ik ben werkzaam als fotograaf in Utrecht. Utrecht is een prachtige stad waar ik met veel plezier fotografeer. De prachtige Sint Janskerk, de binnenhofjes en de mooie grachten. Utrecht heeft een fotograaf heel wat te bieden. Maar voor mijn werk fotografeer ik het liefst mensen. Portretten, bruiloften of zwart wit fotografie van een bijzondere gebeurtenis? Het kan allemaal. Fotograaf in Utrecht nodig? Neem dan direct contact met mij op en ik vertel je graag meer over mijn werkzaamheden en de mogelijkheden.

Evelien de Haas Fotografie in Utrecht

Voor mijn werk als fotograaf, reis ik graag door heel Nederland en ik kom geregeld in Utrecht. Ik ben bijvoorbeeld vaak aanwezig op bruiloften in utrecht voor een bruidsreportage. Tijdens bruiloften maak ik foto’s van het moment, losse en ontspannen beelden van jullie mooiste dag. Niet geposeerd of te strak opgeprikt. Ik registreer jullie mooiste dag maar regisseer zo min mogelijk. Ik maak tastbare herinneringen aan een prachtige huwelijksdag. Voorafgaand aan een bruidsreportage is het niet noodzakelijk om elkaar eerder al te ontmoeten maar ik vind het altijd wel erg fijn. Ik kom, als fotograaf in Utrecht, graag even naar jullie toe. Samen bespreken we jullie wensen en nemen we de tijd om erachter te komen wat jullie mooi vinden en wat jullie van mij verwachten.

Mag ik jullie bruiloft fotograaf in Utrecht zijn? Ik kom me graag aan jullie voorstellen!

Portretten

Naast bruiloften ben ik als fotograaf in Utrecht vaak bezig met portretfotografie. Persoonlijke portretten maar ook zakelijke portretten maak ik veel. In een portret kan je veel vertellen over een onderneming of organisatie en goede foto’s geven een professioneel beeld. Daarnaast kunnen deze foto’s natuurlijk worden ingezet voor de website en sociale media van een bedrijf. Zo presenteer je jouw medewerkers aan potentiële nieuwe klanten.

Ook voor persoonlijke portretten ben ik vaak in Utrecht te vinden. Zeker familieportretten vormen een bijzonder waardevolle herinnering en worden bij veel van mijn klanten in groot formaat aan de muur gehangen. Daarnaast maak ik vaak portretten van zwangere vrouwen. Een uniek moment in het leven van een vrouw en samen maken we daar prachtige beelden van voor later. Een goede fotograaf weet iedereen precies zoals hij of zij is op de foto te krijgen en dat is precies waar mijn hart ligt. Foto’s maken waar iedereen met veel plezier naar kijkt en zich prettig en mooi voelt.

Rouwfotografie

Foto’s zijn een fijne manier om herinneringen vast te leggen en ze bijna tastbaar te maken. Dat is ook precies waarom rouwfotografie zo waardevol kan zijn. Tijdens een begrafenis verkeerd vrijwel iedereen die dichtbij de overledene stond in een roes en foto’s bieden dan de mogelijkheid om later nog eens in alle rust terug te kijken. Voor het maken van foto’s tijdens een uitvaart, ben ik altijd ruim van tevoren aanwezig op de locatie. Zo kan ik rustig, zonder dat ik stoor, de omgeving verkennen voor de beste invalshoeken. Tijdens het afscheid en de uitvaart probeer ik mijzelf zoveel mogelijk onzichtbaar op te stellen, zodat het afscheid en de plechtigheid niet worden verstoord door de fotograaf.

Meer informatie over mijn werk als fotograaf in Utrecht? Bekijk dan mijn portfolio of neem contact op via het contactformulier.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!