Fotograaf omgeving Amsterdam

In de omgeving van Amsterdam ben ik, Evelien de Haas, als fotograaf actief. In onze hoofdstad kan je mij vinden voor veel verschillende opdrachten. Van een bruiloft tot zakelijke portretten voor bedrijven maar ook met mijn green screen ben ik vaak in de omgeving van Amsterdam. Fotografie is een prachtig vak en ik maak met veel plezier elke dag de mooiste foto’s voor mijn klanten. Ook in Amsterdam kom ik dus graag naar je toe.

 

Bruidsfotografie in Amsterdam en omgeving

Ga je trouwen en wil je jouw mooiste dag en mooiste momenten laten vastleggen voor later? Ik heb ruime ervaring als trouwfotograaf en jullie wensen staan voorop. Mijn foto’s zijn veelal niet te gemaakt. Ik houd van een natuurlijke invulling en te veel geposeerde beelden. De sfeer en het gevoel van jullie bruiloft vang ik in intieme foto’s. Zowel in zwart wit als in kleur kan ik jullie mooiste dag vastleggen. Naast foto’s kan ik ook een videograaf meebrengen voor een fantastische video van jullie mooiste dag. Ook een second shooter (een tweede fotograaf) is een mogelijkheid. Zo mis je echt geen enkel moment.

Maak nu een afspraak met dé fotograaf van Amsterdam en omgeving.

 

Zakelijke portretten

Een zakelijke eerste indruk kan de basis zijn voor een jarenlange samenwerking of voor een grootste overname. Je wil dus zeker weten dat je zakelijke foto’s de sfeer en stijl van jouw bedrijf overbrengen. Ook op sociale media is een goede zakelijke portretfoto onmisbaar. Want ook daar krijgt men een eerste indruk van jou. Daarnaast maak ik steeds vaker zakelijke stockfoto’s op maat. Je ontvangt dan een pakket met allerlei foto’s die je online kunt gebruiken. Zo hoef je nooit meer op zoek naar stockfoto’s en gaan al je online uitingen gepaard met passend fotomateriaal. Mijn bedrijfsfoto’s wekken vertrouwen en vormen een prachtige presentatie van jouw onderneming. Foto’s laten maken van jouw bedrijf in Amsterdam? Ik kom graag naar je toe en werk als

Zakelijke evenement of bruiloft? Green screen fotografie is leuk!

Heb je een zakelijk evenement of bruiloft in de planning? Een green screen is een geweldige aanvulling op de locatie. Met deze mobiele photobooth kan iedere bezoeker een blijvende herinnering laten maken. De bezoekers gaan samen op de foto voor een zogenaamd ‘groen scherm en met behulp van speciale software kan de groene achtergrond volledig worden vervangen door een achtergrond naar keuze. Daarnaast kunnen deze foto’s ook voorzien worden van bijvoorbeeld het bedrijfslogo en tekst. Uiteraard kan ik het thema van het feest meenemen in de achtergronden. Samen met een aantal leuke accessoires is het feest compleet. De foto’s kunnen ter plaatse worden geprint en zijn binnen 8 seconden klaar. Organiseer je binnenkort een mooi event? Als fotograaf in Amsterdam en omgeving maak ik graag de beleving compleet met een green screen of zakelijke fotoreportage.

Ben je benieuwd naar mijn ervaring en foto’s? Op mijn blog vind je meer informatie over de mooiste projecten waaraan ik heb gewerkt. Daarnaast geeft mijn portfolio een inkijkje 
in mijn fotografie stijl en benadering. Natuurlijk kun je ook direct contact met mij opnemen of vooraf het tarievenoverzicht bekijken. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! 

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!