Een fotograaf nodig?

Fotograaf gezocht? Voor een zakelijk portret, een huwelijk of een complete reportage? Ik ben Evelien de Haas en voor iedereen die een fotograaf zoekt ben ik beschikbaar. Met een geheel eigen stijl en aanpak, ga ik altijd voor het beste resultaat. Foto’s waar je blij van wordt, met de juiste sfeer en waar het onderwerp geheel tot zijn recht komt. Daar ga ik voor!

 

Zakelijke portretten fotograaf gezocht?

Professionele profielfoto’s, foto’s voor je cv of nieuwe bedrijfsfoto’s. Zakelijke fotografie is ontzettend breed en kan jouw bedrijf écht in de kijker zetten. Goed doordachte foto’s kunnen bijdragen aan wat je als bedrijf wilt uitstralen.

Zakelijke portretten kunnen gebruikt worden voor een website, voor interne toepassingen of op social media. Een eerste indruk is hierbij enorm belangrijk en kan precies het effect hebben waar je op hoopt. Reden genoeg om te kiezen voor een professionele aanpak! Zakelijke fotograaf gezocht? Je kan mij bereiken via 06-10 80 26 62.

Fotograaf gezocht voor bruidsfotografie

 De belangrijkste dag van je leven, die wil je natuurlijk later nogmaals kunnen beleven! Daarom sta ik voor je klaar om de mooiste foto’s van jullie huwelijk te maken. Hierin luister ik naar jullie wensen om zo het beste resultaat te krijgen.

Doorgaans zijn mijn foto’s en een eventuele extra shoot heel erg in jullie stijl en maak ik foto’s van het moment, zonder te veel te stijlen. Ik leg vast wat ik zie gebeuren en houd het zo natuurlijk mogelijk. Zo komen jullie het beste tot jullie recht!

Green screen fotografie

Green screen fotografie is een geweldige aanvulling op jouw personeelsfeest, evenement of bruiloft. Met onze mobiele GreenScreen, ook wel Photo Booth genoemd, geven wij jouw gasten de gelegenheid om samen op de foto te gaan voor een groenscherm. Door middel van speciale software kunnen we de achtergrond naar keuze instellen. De foto’s kunnen ter plaatse geprint worden of plaats ze direct op je social media. Voeg er wat leuke accessoires aan toe en jouw bijeenkomst is compleet! Ook voor een bijzonder leuke extra voor elke gelegenheid ben ik de fotograaf die je zoekt. 

Rouwfotograaf gezocht?

Relatief nieuw maar daarom niet minder onbelangrijk: rouwfotografie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een uitvaart op beeld vast te laten leggen. Bij rouwfotografie draait alles om het maken van een gepaste fotoreportage die troost biedt aan de nabestaanden.

 Afscheid nemen is vaak zo intens dat je dit als een roes kan ervaren. Daarom is het ontzettend fijn om achteraf tijd te kunnen nemen voor verwerking. Dat maakt rouwfotografie enorm dankbaar en bijzonder werk. Mijn werkwijze is respectvol, rustig en altijd in overleg met de nabestaanden. Zo zorgen we samen voor een herinnering die eeuwig blijft.

Ben jij op zoek naar een professionele fotograaf? Neem dan gerust contact met mij op! Met een breed scala aan eerdere opdrachten heb ik al veel ervaring opgedaan met allerlei verschillende soorten fotografie. Of het nu gaat om een fotoreportage of een enkele shoot, ik help je graag verder!

Ik ga graag met jou in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Bel daarvoor naar 06 108 02 662 of stuur een mailtje naar info@eveliendehaasfotografie.nl.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!