Afscheidsfotografie voor een liefdevolle herinnering!

Afscheid nemen is een bijzonder moment waar verdriet, liefde en gemis samenkomen. Heel vaak gaat het moment in een roes aan je voorbij en kun je niet in het moment zijn. Afscheidsfotografie zorgt dat je op een later moment terug kan kijken naar het afscheid. Een tastbare herinnering aan een moment van liefde en verdriet. Dat is wat een afscheidsfotograaf maakt.

Wil je meer weten over afscheidsfotografie? Neem dan contact op. Ik vertel je graag meer over dit bijzondere werk

 

Wat doet een afscheidsfotograaf?
Als afscheidsfotograaf ben ik aanwezig bij crematies en begrafenissen en leg ik deze vast in beeld. Van de opbaring thuis tot het laatste moment; ik zorg dat er beeld is en je de herinnering levend kan houden.

Ik vang de liefdevolle blikken, de tranen en ook de lach die er soms is. Alles om een compleet verhaal in beeld te kunnen maken. Daarnaast zorg ik als afscheidsfotograaf ook dat de kist of mand bijvoorbeeld mooi in beeld is. Alle momenten die wellicht aan jou en je geliefden voorbijgaan door de roes van verdriet, die vang ik voor je. Zo kun je, wanneer je eraan toe bent, in alle rust nogmaals de mooie momenten van het afscheid bekijken.

Afscheidsfotografie gaat ook om onzichtbaar zijn. Ik ben altijd ruim op tijd aanwezig op de locatie en zorg dat ik precies weet waar ik kan staan zonder gezien te worden. Ik doe mijn werk zo onzichtbaar mogelijk en zorg ondertussen dat ik geen moment mis. Ik maak mijn foto’s en voel bijzonder goed aan wanneer iemand liever even niet in beeld is of ik kies voor een foto van afstand waarbij gezichten minder duidelijk zichtbaar zijn. Ieder afscheid is uniek en iedere persoon is uniek. Daarom is ook mijn werk als afscheidsfotograaf steeds anders. Ik probeer altijd het gevoel van het moment vast te leggen en dat is steeds anders.

Afscheidsfotografie gaat namelijk ook om een moment wat heel erg persoonlijk en privé is. Ik vind het altijd weer bijzonder dat ik daarbij aanwezig mag zijn. Als afscheidsfotograaf bied ik nabestaanden ook rust tijdens het afscheid. Jij hoeft op dat moment niet te denken aan foto’s, daar ben ik voor. Ik zorg dat je mooie foto’s krijgt en afscheidsfotografie maakt dat mogelijk.

Na afloop van het afscheid bewerk ik de foto’s en zorg ik dat je een mooie reportage krijgt die echt laat zien hoe het afscheid was.

Afscheidsfotografie tarieven

Wil je meer weten over de afscheidsfotografie tarieven? De kosten voor een afscheidsfotograaf hangen vaak samen met reistijd en duur van het afscheid. Wanneer er haast is omdat het afscheid bijvoorbeeld al heel snel plaats zal vinden, kun je mij het beste even bellen. Ik kan je dan telefonisch precies vertellen wat de kosten zijn en hoe ik te werk ga.

Wil je meer weten over mijn werk als afscheidsfotograaf? Stuur me dan een berichtje of neem telefonisch contact met me op. Ik ben werkzaam in heel Nederland.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!