Blog

Tiffany & Dennis 11-07-2018 trouwden dit jaar  in Spijkernisse / Geervliet. Wat was het geweldig om met dit gezellige stel op pad te mogen.

Toen ik bij Tiffany aan kwam was ze al helemaal klaar met de voorbereidingen. Prachtige jurk aan en super zenuwachtig! 🙂 Al een dikke minuut voordat Dennis aan kwam om Tiffany te halen hoorden we hem al aan komen in de super dikke Mustang. Samen met zijn jongens strak in pak stapte ze uit de auto. Nog niet eerder had ik twee van die mooie bruidsjongens mogen fotograferen.

Eigenlijk reden we hierna meteen door naar het schattige stadhuis in Geervliet. Hier werd het huwelijk voltrokken in een mooi zaaltje met een grote tafel in het midden waar de getuigen aan mochten zitten. De rest van de gasten zat daar omheen. Toen er werd over gegaan op het moment van de ringen werd er een hoop gelachen. Dennis had Tiffany ooit beloofd haar met een paperclip ten huwelijk te vragen dus zo als beloofd kwam er een mooie paperclip te voorschijn. (er was toch ook nog wel een echte ring) 😉 Op de trap van het stadhuis maakte we na afloop een mooie groepsfoto om vervolgens in het bos/park een kleinen fotoshoot te houden.

Ik kon de mustang maar net bijhouden… Ik ben ze niet kwijt geraakt. Samen met de jongens hebben we een paar lollige foto’s gemaakt in treurwilgen geslingerd en de ‘Swish Swish’ moves gedaan op de reling van de brug.

Een klein beetje Dolle met foto’s maken vind ik alleen maar leuk 😉

Na de bruiloft kreeg ik zo’n super lieve recensie van de Vissertjes, dit is toch waar ik dit werk voor doe:

Dennis & Tiffany: ‘Onze trouwdag was in 1 woord geweldig! En Evelien heeft zich zo goed aangepast aan onze chaotische en hectische dag hahaha…we zijn haar daar erg dankbaar voor we hebben echt prachtige foto’s en vooral ook foto’s die we echt graag wilden maken! Evelien was overal op het juiste moment en heeft onze wensen goed vertaald in de foto’s. Wij raden haar dan ook ten zeerste aan als je op zoek bent naar een hele lieve en spontane fotografe, die niks te gek vind en ook erg goed is met spontane en grappige foto’s! Maar ook de serieuze zaken wordt de tijd voor genomen. Evelien super bedankt! En als we ooit weer een fijne fotografe nodig hebben weten we je te vinden!! Knuffels van de Familie Vissers 😁’

Inmiddels hebben Dennis en Tiffany (12 nov) een super mooie en gezonde dochter gekregen. GEFELICITEERD met jullie meisje en hopelijk tot ziens.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!