Trouwfotograaf

Jullie trouwdag komt eraan en om je geen zorgen te hoeven maken om mooie beelden van deze bijzondere dag, wil je graag een trouwfotograaf in Delft inhuren. Als trouwfotograaf in de omgeving van Delft help ik jullie graag verder en verzorg ik de mooiste foto’s van jullie trouwdag. Aan de hand van jullie wensen, meng ik mij op deze speciale dag graag tussen jullie gasten en leg ik vast wat ik zie. Zo kunnen we pure emoties en de leukste momenten vereeuwigen.

Mogelijkheden van trouwfotografie

Als trouwfotograaf in Delft en omstreken heb ik de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en zodoende weet ik precies wat er nodig is om deze gehele dag goed vast te leggen. Dit doe ik graag aan de hand van jullie wensen en verwachtingen, laat het mij daarom altijd weten als je speciale verzoeken hebt, er is veel mogelijk! Aanvullend heb ik de volgende mogelijkheden:

  • Een film van jullie trouwdag (ik breng een top videograaf mee)
  • Extra grote trouwfeesten vastleggen (ik breng een second shooter mee)
  • Een green screen (ik maak foto’s van alle gasten met een bijpassende achtergrond van de bruiloft)

Een afspraak om jullie wensen te bespreken is altijd vrijblijvend en dus kosteloos. Ik hoor graag vooraf wat jullie van mij als trouwfotograaf verwachten, zodat ik het beste resultaat kan leveren. Echter is een afspraak vooraf niet verplicht en kunnen wij elkaar ook op de trouwdag zelf ontmoeten.

Meer diensten

Ik voorzie jullie, het bruidspaar, graag van de mooiste en best passende trouwreportage. Laat mij daarom alle wensen horen, zodat wij er samen een prachtige dag van kunnen maken. Als breed inzetbare fotograaf kun je mij ook inzetten voor portretten (zakelijk of creatief) en andere fotoshoots. Bekijk de website voor mij portfolio. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via 06-10802662 of info@eveliendehaasfotografie.nl.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!