Blog

31 augustus en 1 september, twee dagen die vooraf wat regenachtig dreigde te worden pakte geweldig mooi uit.Twee dagen achter elkaar een bruiloft. Dat is voor mij de eerste keer. Dag 1; een prachtige Chinese bruid en dag twee een eens zo mooie Oekraïense. Wat ben ik toch weer een bofkont. Mijn eerste september als full time fotograaf was een geweldige. Na de twee boven genoemde Multicultie bruiloften hebben ook Carola en Jan-Hein mij het vastleggen van hun mooie (beetje weggeregende) dag toevertrouwd. Wat was dit een mega positief stel. Geen regenbui heeft hun humeur ook maar een moment benadeeld en mede daardoor was het een mega mooie dag.

Niet alleen China en de Ukraine waren in mijn bruidspaar-arsenaal van september vertegenwoordigt. Het kan nog veel multicultureler! 15 sep traden John en Ana-Paula in hete huwelijksbootje, Een Kaapverdische bruid met een Indonesische bruidegom (Een garantie voor heerlijk eten en losse heupen op de dansvloer natuurlijk) en 22 september gaf de Ierse William zijn Tonny het ‘JA’ woord in het mooie stadhuis van Rotterdam. 6 bruiloften in een maand… dat is toch meer dan ik toen ik in januari begon had durven dromen. Voor 3 van deze stellen mag ik ook nog eens een album maken dus ik zit voorlopig niet stil.

Als klap op de vuurpijl mocht ik ook de volle laatste week van september een tour doen met de Greenscreen! Van maandag tot en met vrijdag ben ik langs 9 vestigingen geweest van het nieuwe MBO//Rijnland. Om dit te vieren trakteerde de school de studenten op de mogelijkheid een leuke foto te laten maken bij onze greenscreen en de mogelijkheid om een JBL-headphone te winnen. Het werd een gezellige bedoeling met bakkers, beveiligers, verpleegsters, bouwvakkers, items, en ook wel een paar boefjes 😉 Ik heb in ieder geval genoten van een week lang roadtrippen door Leiden, Zoetermeer, Woerden en Alphen aan de Rijn.

Bedankt Multicultie September, Hallo en welkom Oktober! 🙂

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!