Blog

Hierbij presenteer ik jullie mijn nieuwe blog. Wie het leuk vindt kan hierin regelmatig lezen, waar ik allemaal mee bezig ben en wat ik zoal aan foto’s heb gemaakt.

Sinds een paar maandjes heb ik mijn nieuwe website, die super mooi opgemaakt en verzorgd is door Webtify. Bedankt heren! Nu is mijn portfolio representatief en kan ik deze met trots laten zien aan mijn potentiële klanten. Graag laat ik ook zien waar ik recent mee bezig ben en waar ik bijvoorbeeld tegenaan loop als startende fotograaf. Het starten van deze blog, geeft mij de mogelijkheid om dit te kunnen delen met iedereen die het leuk vindt. Duuuus:

Welkom hier bij mijn eerste blog post!

Als fotograaf moet je blijven verdiepen in nieuwe technieken. Je kunt bijna niet achter blijven als je op professionele niveau mee wilt komen. Het lijkt me heerlijk om mijn doka weer eens uit het stof te halen! Maar zie je het al voor je…. Een bruiloft totaal schieten op film, deze zelf in een donkere kamer ontwikkelen én alle foto’s op zelfgemaakte contactsheets uitzoeken en selecteren? Dan is er nog geen printje gemaakt en laten we het niet hebben over alle randjes die gesneden moesten worden in de oude traditionele trouw albums. *Die goede oude tijd*

Mijn eerste camera was een Minolta 7000, mijn tweede een Nikon F90x, daar heb ik wat mee afgeschoten. De films waren op den duur niet meer te betalen. Mijn eerste digitale camera was de Nikon D100, het inruil exemplaar van meneer van Tellingen, één van de grote roddelfotografen van vroeger. Deze camera heb ik relatief weinig gebruikt doordat ik de opleiding Media & Entertainment Management ben begonnen. Na mijn afstuderen heb ik van mijn collega fotograaf en vriendinnetje een opstart exemplaar gekregen waarmee ik mijn start als zelfstandig fotograaf kon maken. Deze Canon EOS1 Mark IIn heb ik inmiddels kunnen vervangen door een Canon 5D Mark II. Vanaf nu moet het apparatuur arsenaal langzaan worden geüpgraded en uitgebreid.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!