Blog

Marokko is echt een geweldig vakantie land. Kleurrijk, heerlijk eten mooie mensen en geweldige landschappen!
Hoe je maand beter te beginnen met en geweldige week vakantie. Samen met mijn moeder heb ik een week mogen genieten van het o zo kleurrijke Marokko. We zijn een prachtige rondreis gestart in het drukke Casablanca vanwaar we zijn doorgereisd naar Rabat.

Als fotograaf is reizen natuurlijk geweldig al had ik wel besloten dat ik niet heel mijn vakantie door de lens wilde beleven. Ik heb mijn camera heel bewust bij bepaalde plekken te voorschijn gehaald en ik ben blij met de foto’s die ik als ondersteuning van mooie herinneringen vaak zal terug kijken. Het allermooiste van de reis was gelijk de meest ‘niet’ lekker ruikende plek waar ik in lange tijd geweest was. De leerlooierijen van Fes, zijn echt indrukwekkend om te zien. Weer thuis gekomen ben ik meteen weer aan het werk gegaan, de vakantie foto’s zal ik in december nog verder weten uitzoeken want zelfs daar heb ik nog geen tijd voor kunnen vinden deze maand.

Op 21 november was weer mijn eerste bruiloft van de maand. Deze reportage heb ik mogen maken in de mooie Pluktuin in Naaldwijk. Ik ben heel erg blij met de foto’s die ik hier gemaakt heb alleen vinden helaas niet alle bruidsparen het fijn dat ik de foto’s gebruik op mijn website. Deze foto’s kan ik dus helaas niet met jullie delen. Ik heb gelukkig de laatste dag van oktober op de valreep nog wel een mooie foto kunnen maken die ik mag gebruiken bij het huwelijk van Sem en Ibrahim op het stadhuis van Rotterdam.

Het geen waar ik het allemaal voor doe!! De blije gezichten van de bruidsparen als ik de albums kom afleveren. William & Tonny zijn als ik ze mag geloven heel blij met hun album. Ik hoop dat jullie er nog vaak in kijken en meden door dit album kunnen nagenieten van jullie mooie dag.

Ook deze maand heb ik nog even een totaal andere weg in geslagen. Kelly van de Banen Coach organiseerde voor het eerst de Banen Borrel in het Groot Handels Gebouw. Ik mocht een registratie maken van dit event. De sprekers waren enthousiast over hun baan als recruiter en het publiek was niet bang om vragen te stellen. De interactie tussen hen en de sprekers maakte het een mooie interactieve middag.

November 2017

De eerste winterse maand als zelfstandig ondernemer en overwegend bruidsfotograaf, het is beduidend rustiger en ik ben aan het bedenken wat ik volgend jaar in de winter wil gaan doen. Ik heb al een paar ideeën maar daar vertel ik later meer over.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!