Op zoek naar een huwelijksfotograaf in Utrecht? Evelien de Haas!

Ga je trouwen in Utrecht? Dan mag een huwelijksfotograaf in Utrecht niet ontbreken om jullie mooiste dag vast te leggen.
Ik ben Evelien de Haas, fulltime fotograaf en onder andere werkzaam in de regio Utrecht. Wil je meer weten over mijn werk als huwelijksfotograaf? Neem dan contact op!

Jullie huwelijksdag als tastbare herinnering

Wanneer jullie liefdesverhaal bezegelt gaat worden met een onvergetelijk huwelijksfeest, is het vastleggen van elk speciaal moment essentieel. Als professioneel fulltime huwelijksfotograaf in Utrecht, ben ik, Evelien de Haas, er om jullie mooiste dag op natuurlijke wijze vast te leggen. Momenten laten zoals ze zijn en het gevoel vastleggen, dat is wat ik graag doe.

Een huwelijk is niet alleen een symbolische verbintenis tussen twee mensen, maar ook een viering van liefde, vreugde en samenzijn, gedeeld met geliefden. Op zo’n buitengewone dag is het aanwezige geluk voelbaar en de glimlachen zijn onweerstaanbaar. Als jullie huwelijksfotograaf in Utrecht zal ik niet alleen aanwezig zijn om deze unieke momenten vast te leggen, maar ook om de emotionele essentie van het moment te vangen. Mijn doel is om foto’s te creëren die niet alleen beelden zijn, maar die jullie het verhaal van jullie dag opnieuw laten beleven. Een tastbare herinnering aan een prachtige dag.

Huwelijksfotograaf in Utrecht: vastleggen wat de dag jullie brengt

Over het algemeen zijn de foto’s die ik maak natuurlijk en ontspannen. Ik leg graag vast wat er gebeurt. Natuurlijk kunnen we in overleg ook een aantal foto’s maken waarbij we aandacht hebben voor een bepaalde pose en specifieke locatie. Tijdens de dag zal ik vrijwel onzichtbaar zijn en de foto’s maken zonder opvallend aanwezig te zijn. Als huwelijksfotograaf in Utrecht leg ik jullie mooiste dag vast met prachtige foto’s van de momenten zoals ze zijn.

Wil je jullie dag ook op video laten vastleggen? Ik heb een vaste videograaf die jullie dag op unieke wijze kan vereeuwigen in bewegend beeld. Daarnaast is een ‘second shooter’ altijd een aanrader voor bruiloften waar veel gasten aanwezig zijn.

Green screen fotografie

Wil je jullie gasten ook nog een mooi aandenken geven? Kies dan voor green screen fotografie! Voor een green screen kan je foto’s maken met verschillende achtergronden. vaak zorgen we ervoor dat gasten ook leuke items hebben om mee op de foto te gaan zoals uitbundige zonnebrillen, maskers of een pruik. Deze foto’s kunnen de gasten direct meenemen en worden ook digitaal nagestuurd aan jullie als bruidspaar. Hier lees je alles over de mogelijkheden van foto’s voor een groen scherm van de huwelijksfotograaf van Utrecht!

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!