Huwelijksfotograaf in Rotterdam gezocht

Ga jij binnenkort trouwen en zoek jij een huwelijksfotograaf in of nabij Rotterdam? Dan ben jij bij Evelien de Haas fotografie aan het juiste adres! Al vele trouwdagen heb ik mogen meemaken en ik beleef enorm veel plezier aan mijn rol als huwelijksfotograaf in Rotterdam. Het is mijn doel een mooie en pure fotoreportage te maken, zodat jullie speciale dag op de beste manier vereeuwigd wordt. Het mooie aan het maken van jullie trouwfoto’s is dat er door jullie nog jaren kan worden nagenoten van mijn fotografie.
 

Een trouwreportage naar wens

De ene huwelijksfotograaf is de andere niet en daarom luister ik graag naar jullie wensen om de beste foto’s te kunnen maken. Over het algemeen zijn de foto’s en de reportage niet te gemaakt en leg ik echt vast wat ik zie gebeuren. Natuurlijk kunnen we in overleg ook een aantal foto’s maken waarbij we aandacht hebben voor een bepaalde pose en specifieke locatie. Als huwelijksfotograaf in Rotterdam kan ik iedereen in de omgeving voorzien van de mooiste en leukste foto’s. Ik leg graag vooraf contact met het bruidspaar om de wensen te bespreken. Dat geeft vaak de beste resultaten. Daarnaast heb ik een breed netwerk opgebouwd de afgelopen jaren en kan jullie speciale dag ook vastgelegd worden door een videograaf of neem ik een ‘second shooter’ mee. Dit gebeurt altijd in overleg en is afhankelijk van de omvang van jullie feest en jullie wensen.
 

Maak een vrijblijvende afspraak

Zoek je een fotograaf in Rotterdam voor jullie trouwdag? Dan help ik jullie graag verder! Laten we een afspraak maken om elkaar te leren kennen jullie mij jullie wensen en verwachtingen kunnen vertellen. Deze afspraak is altijd vrijblijvend en kost je daarom helemaal niets. Je kunt contact opnemen via 06-10802662 of info@eveliendehaasfotografie.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij jullie langs.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!