Huwelijksfotograaf Noordwijk: Laat jullie speciale momenten schitteren

Op zoek naar een huwelijksfotograaf in Noordwijk? Ik ben Evelien de Haas, jouw professionele huwelijksfotograaf in Noordwijk. Vanaf het moment dat je je klaarmaakt om “ja” te gaan zeggen, tot de laatste dans van de avond. Ik ben erbij om elk onvergetelijk moment vast te leggen.

Momenten vastleggen zoals ze zijn

In mijn jaren als professioneel fotograaf heb ik geleerd dat de mooiste foto’s vaak de meest spontane zijn. Die schaterlach tijdens de speech of die stiekeme kus, ik zorg ervoor dat ze niet onopgemerkt blijven. Ik leg momenten vast zoals ze zijn: eerlijk en uniek. Zo kun je na jullie bruiloft steeds weer terugblikken op de dag zoals die écht was en precies zoals jullie samen zijn.

Wil je kennismaken? Neem dan telefonisch contact op met de huwelijksfotograaf van Noordwijk!

Altijd Persoonlijk: jullie staan centraal

Voorafgaand aan de grote dag, ga ik graag met jullie in gesprek. Wat vinden jullie belangrijk? Zijn er specifieke momenten of mensen die extra aandacht verdienen? Door goed te luisteren en af te stemmen, zorg ik ervoor dat mijn foto’s echt een weerspiegeling zijn van wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden.

Meer dan alleen foto’s: laat ook een video maken!

Wil je naast prachtige foto’s ook bewegend beeld van jullie bruiloft? Geen probleem! Ik kan naast een second shooter ook een videograaf meenemen. Deze combinatie zorgt ervoor dat geen enkel speciaal moment gemist wordt. Een herinnering in de vorm van een prachtige video van jullie dag kan net die extra dimensie geven aan jullie herinneringen.

Een speciale fotosessie: omdat planning soms perfectie creëert

Hoewel ik een groot voorstander ben van spontaniteit, begrijp ik ook dat er momenten zijn waarop jullie even in de schijnwerpers willen staan. Misschien op een speciale locatie in Noordwijk of gewoon een plek die voor jullie bijzonder is. Tijdens deze geplande fotosessie hebben we de kans om samen wat magie te creëren. Deze sessie is de perfecte gelegenheid voor jullie om even tot rust te komen, te genieten van elkaar en enkele prachtige foto’s te maken die jullie nog vele jaren zullen koesteren.

Waarom zou je mij kiezen als jouw huwelijksfotograaf in Noordwijk?

Van de zachte gloed van de ochtendzon tot het gouden uur bij zonsondergang, Noordwijk biedt een adembenemend decor voor jullie huwelijksfoto’s. En wie kan dat beter vastleggen dan professionele huwelijksfotograaf in Noordwijk? Met mijn ervaring, passie en oog voor detail, leg ik de essentie van jullie dag vast.

Stel je voor: over tien, twintig of zelfs vijftig jaar, samen op de bank, bladerend door jullie trouwalbum. De foto’s brengen de geuren, geluiden en gevoelens van die dag terug. Als jouw huwelijksfotograaf in Noordwijk zorg ik ervoor dat die herinneringen nooit vervagen.

Ben je klaar om samen jouw liefdesverhaal vast te leggen? Neem contact op en laten we jouw sprookje beginnen.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!