Huwelijksfotograaf in Breda: authentiek en eerlijk jullie mooiste dag op beeld!

Als huwelijksfotograaf in Breda leg ik, Evelien de Haas, graag jullie mooiste dag vast met authentieke en eerlijke foto’s die de sfeer vangen en je direct terugbrengen naar het moment. Fotografie is voor mij meer dan het maken van een foto op het juiste moment; Ik mag als huwelijksfotograaf in Breda een van de hoogtepunten van jullie unieke liefdesverhaal vastleggen in beelden die wellicht nog generaties lang meegaan.

Kennismaken met de huwelijksfotograaf van Breda?

Hoe ik werk als huwelijksfotograaf in Breda

Mijn aanpak als huwelijksfotograaf in Breda is onopvallend en natuurlijk, waarbij ik de dag vastleg zoals deze zich ontvouwt, met alle onverwachte en ontroerende momenten die een huwelijk zo speciaal maken. Ik streef ernaar om de echte emoties, de ongedwongen blikken en de liefdevolle aanrakingen te vangen. Dat zijn namelijk dé momenten die echt jullie bijzondere band karakteriseren.

Als jullie huwelijksfotograaf in Breda is het mijn doel om een collectie van beelden samen te stellen die de essentie van jullie dag laten zien maar waarbij er zeker ook aandacht is voor de kleine details. Van de zenuwachtige voorbereidingen in de ochtend tot de intieme blikken uitgewisseld tijdens de ceremonie, en van de subtiele details van jullie trouwoutfits tot de wilde dansmoves tijdens het feest. Elk element is een onderdeel van jullie huwelijksverhaal. Als huwelijksfotograaf in Breda ben ik er om exact dat vast te leggen.

Mijn stijl

Mijn stijl kan worden omschreven als natuurlijk en eerlijk maar ik ben vooral een fotograaf die meegaat in jullie wensen. Welke stijl past bij jullie en jullie gasten? Daarop pas ik me als huwelijksfotograaf in Breda graag aan.
Ik heb een voorliefde voor natuurlijk licht en de manier waarop het de sfeer van jullie dag kan versterken. Of het nu de zachte middagzon is die door de bladeren komt of de gouden gloed van de ondergaande zon tijdens de receptie, deze natuurlijke elementen dragen bij aan de magie van jullie huwelijksfoto’s.

Ik begrijp dat elk koppel uniek is en daarom werk ik nauw met jullie samen om ervoor te zorgen dat jullie wensen en ideeën worden gerealiseerd. Samen plannen we vooraf hoe we de dag gaan vastleggen, zodat jullie ontspannen kunnen zijn, wetende dat elk belangrijk moment wordt vastgelegd.

Iedere stad kent een aantal prachtige locaties en natuurlijk kan ik jullie daar fotograferen. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in het park, een uitbundig feest in een historische locatie of een stijlvolle bijeenkomst in een modern restaurant, ik zorg ervoor dat de locatie en omgeving evenveel een deel van jullie verhaal worden als de gebeurtenissen zelf.

Selectie van de foto’s en nabewerking

Na het huwelijk ga ik zorgvuldig te werk met het selecteren en bewerken van de foto’s. Ik zorg ervoor dat iedere afbeelding bijdraagt aan een compleet beeld van jullie huwelijksdag. Jullie ontvangen een persoonlijk overzicht met zorgvuldig geselecteerde foto’s die jullie voor altijd kunnen koesteren en delen met dierbaren.

Mag ik jullie huwelijk vastleggen?

Mag ik, als huwelijksfotograaf in Breda, het verhaal van jullie liefde vertellen met beelden die spreken en waarbij natuurlijk en authentiek sleutelwoorden zijn? van de Neem dan zeker contact met me op om samen de mogelijkheden voor jullie mooiste dag te bespreken.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!