Hallo aanstaand bruidspaar,

Wat leuk dat bij jullie zoektocht naar een fotograaf mijn site op jullie pad is gekomen. Als fotograaf ben ik me er van bewust dat ik een heleboel concurrenten heb en dat de presentatie van mijn portfolio daarom ook optimaal moet zijn om jullie er van te overtuigen dat ik de fotograaf bent die jullie zoeken 🙂

Het liefste maak ik een losse en niet te gemaakte fotoreportage. Ik leg graag gewoon vast wat ik zie en wat er gebeurd zonder daar te veel invloed op uit te oefenen. Tijdens de fotoshoot kunnen we natuurlijk best wat spelen met lokatie en positie maar het moet in alle gevallen bij jullie ‘het bruidspaar’ passen. Het is niet noodzakelijk om vooraf aan de bruiloft elkaar te ontmoeten maar toch vind ik het wel fijn om elkaar even de hand te schudden en de tijd te nemen om er achter te komen wat jullie precies mooi vinden en van mij verwachten. Dit geeft naar mijn inzicht toch echt het beste en mooiste resultaat. Hierdoor kom ik ook graag vrijblijvend bij jullie langs om mezelf voor te stellen en alle mogelijkheden met jullie te bespreken.

Een bruiloft kan zo gek gemaakt worden als jullie maar wensen. Doordat iedereen verschillende wensen heeft heb ik een netwerk om mij heen gebouwd met vak mensen die er voor kunnen zorgen dat ik een nog uitgebreider pakket kan aanbieden. Wensen jullie een film van de bruiloft kan ik een top videograaf mee nemen en ook een second-shooter is geen enkel probleem.

Ik hoop dat mijn portfolio jullie nieuwsgierig heeft gemaakt en we een keer een afspraak kunnen maken. Succes met alle voorbereidingen en wellicht tot ziens.

Evelien de Haas