Blog

In oktober heb ik echt van allerlei verschillende facetten van fotograferen geproefd. Een stoere shoot met een personal trainer, bruiloften, verdieping in de schoolfotografie en natuurlijk ook weer op pad met de greenscreen.
Deze maand is ook weer het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje begonnen. Verschillende Bekende Nederlanders die de camera te hand nemen en kunnen proeven van dit mooie vak. De meesten van hen zoals Tygo Gernandt, Roel van Velzen, Estelle Gullit en Gordon zijn wel gewend om gefotografeerd te worden. Ik ben benieuwd of het fotograferen hen zelf ook goed af zal gaan in dit seizoen. 🙂

Ik mocht deze maand met mijn Greenscreen-collega mee lopen om de kunst van de schoolfotografie te leren. Dit is veel moeilijker dan gedacht. Krijg al die kids maar eens netjes en vrolijk op de foto. Ik kan je zeggen; dit is nog best een kunst. Wellicht gaan jullie hier in de toekomst meer van zien.

Ook deze maand heb ik een aantal bruiloften mogen bijwonen. De eerste was van Esther en Eelco op het mooie landgoed Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Liesbeth en Nick trouwde ook deze maand in ‘s-Gravenzande en betrokken mij in hun complot. Niemand die uitgenodigd was voor hun 10-jarig-samenzijn-feest wist dat ze die avond in hun bijzijn elkaar het ‘ja’ woord zouden geven. Dit was wel een hele mooie verrassing! Zelfs ouders beste vrienden en familie wisten van niks (vermoedens daar gelaten natuurlijk ;-).  Het laatste ‘Ja’ woord waar ik bij mocht zijn in oktober was net twee dagen voordat ik een weekje mocht genieten van het fotogenieke Marokko, hier later meer over in mijn overzicht van November. Ibrahim & Semra werden in het mooie stadhuis van Rotterdam door dezelfde ambtenaar als Liesbeth & Nick getrouwd. De foto dat ze samen hun mooie dochter een kus geven vond ik zo lief dat ik deze op mijn homepage heb geplaatst.

Ik kan niet zeggen dat oktober niet veelzijdig is geweest. Heerlijk om er weer eens uit te gaan voor een creatieve fotoshoot. Samen met Gillian van Mo2vation hebben we foto’s gemaakt voor haar website als personal trainer en motivator. Zo leuk om te doen en al helemaal als er enthousiast op gereageerd wordt. Samen met Gillian (ook een startend ondernemer) heb ik diezelfde avond de BitterballenBorrel bezocht in het Wings Hotel bij R’dam Airport. Hier heb ik ook nog de nodige sfeer beelden gemaakt.

Alsof dit niet genoeg is geweest heb ik nog in de botanische tuin van Oudenbosch een love-shoot mogen verzorgen voor Rudy en Kelly. Wellicht volgt er nog eens een bruiloft ;-). Ook ben ik in oktober een dag met de Greenscreen op pad geweest, een mooi bedrijfsjubileum in de oude lijmfabriek van Delft. Ik heb al vele mooie evenementenlocaties mogen zien maar deze was nieuw voor mij.

oktober 2017

Het was weer een mooie maand voor mij, begonnen in Disney en nu November inluiden met een weekje Marokko. Ik ben benieuwd wat voor foto’s dit gaat opleveren…

 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!