Blog

Het dna-gala op 24-11-2019 werd dit jaar gehouden in de Rai van Amsterdam. Ik heb mogen mee werken aan dit geweldig mooie benefietproject. Tijdens dit mooie event werd er geld op gehaald voor het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis. Samen met ruim 600 andere vrijwilligers is dit event tot een groot succes geworden. Er is voor onderzoek naar Immuuntherapie in totaal € 919.530,00 euro opgehaald.

Wat is immuuntherapie?

Immuuntherapie is een nieuw ontwikkelde methode van kankerbestrijding. Deze vorm van therapie gaat uit van het natuurlijke afweersysteem van de mens. In kankercellen zijn veranderingen van het DNA aanwezig waarmee kankercellen afwijken van de gezonde cellen. In sommige gevallen kan ons eigen afweersysteem deze kankercellen zelf aanvallen. Deze revolutionaire methode in kankerbestrijding moet verder onderzocht worden en daarvoor is geld nodig.

Al de gasten die aanwezig waren op dit gala mochten voor aanvang van het diner in de aankomsthal bij mij op de rode loper op de foto. Verder hebben we met verschillende fotografen volop sfeerbeelden mogen maken en verzorgde we een groepsfoto van de gezelschappen aan tafel. Het hele spektakel werd gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand die dit geweldig mooi verzorgd hebben. Verschillende sprekers van zowel het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis als ervaringsdeskundigen maakte goed duidelijk waarom onderzoek naar deze vorm van therapie zo belangrijk is. Tijdens de veiling werden er de meest uiteenlopende items geveild. Van een lunch met oud premier Balkenende tot een paginagrote advertentie in de Telegraaf. Ook een rondleiding op een F1 circuit door Max Verstappen en een masterclass van Epke Zonderland behoorde tot de veilingstukken.

Er is volop geboden en het eindbedrag van € 919.530,00 euro mag er dan ook zeker zijn. Ik hoop in de toekomst nog vaak mee te mogen werken aan zulke mooie evenementen.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!