Green screen fotografie

Heb je al eens gehoord van green screen fotografie? Dit is een bijzonder leuke manier van fotografie om allerlei foto’s mogelijk te maken. Heb je bijvoorbeeld een evenement en wil jij jouw gasten een memorabele foto daarvan meegeven? Dan is green screen fotografie ideaal. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een huwelijksdag. Laat foto’s maken van de gasten met bijvoorbeeld de huwelijkstaart en trouwdatum op de achtergrond! De mogelijkheden zijn eindeloos en graag denk ik met u mee een mooie layout te ontwerpen en deze aan te laten sluiten op bijvoorbeeld uw huisstijl, of persoonlijke wensen.
 

Voor elke gelegenheid

Een green screen fotograaf is voor elke gelegenheid inzetbaar. Dit kan zijn voor een campagne of een kleinschalig feest. Het maakt eigenlijk niet uit en daarom is green screen fotografie zo ideaal. We bepalen samen wat er op de achtergrond van de foto’s te zien zal zijn en dan zorg ik ervoor dat de mensen goed worden vastgelegd voor het groene scherm. Een green screen is erg leuk om in te zetten voor onder andere de volgende gelegenheden:

  • Een familiefeest
  • Een bedrijfsfeest
  • Feestdagen (zoals kerst of Sinterklaas)
  • Voor campagnes (om bijvoorbeeld aandacht te vragen voor een bepaalde groep)

Houdt er bij green screen fotografie wel rekening mee dat er geen compleet groene kledingstukken gedragen worden! Dat is in combinatie met de achtergrond lastig te bewerken en kan voor vreemde resultaten zorgen.
 

Reserveer een green screen

Ben jij benieuwd hoe green screen fotografie eruit komt te zien? Bekijk dan eens mijn portfolio op de website. Dit levert vast goede ideeën op en die hoor ik graag van je. Samen creëren wij de leukste foto’s voor elke situatie. Reserveer een green screen via telefoon op 06-10802662 of neem contact op per mail via info@eveliendehaasfotografie.nl.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!