Wil je graag een green screen fotograaf inzetten? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Evelien de Haas fotografie. Een green screen is voor allerlei situaties een erg leuke manier om interessante foto’s te maken. Zo hoef je geen rekening te houden met de achtergrond van de foto’s, maar kun je gebruik maken van technologie om de achtergrond in de foto te plaatsen. Dat zorgt voor mooie beelden of juist grappige opstellingen.

Maak bijzondere foto’s

Voor allerlei gelegenheden kan ik als green screen fotograaf foto’s maken. Denk hierbij aan evenementen, groot en klein, feesten of bijeenkomsten. Een green screen fotograaf wordt in de volgende situaties regelmatig ingezet:

 

  • Voor campagnefoto’s
  • Voor een trouwfeest
  • Voor bedrijfsfeesten
  • Voor familiefeesten
  • Voor feestdagen (vaak grootschalig)

 

Als green screen fotograaf kan ik bijvoorbeeld een kerst achtergrond ontwikkelen, zodat de hele familie, of het hele team op de foto kunnen staan bij de kerstman. Maar ook zodat individuen (eventueel met attributen) leuke foto’s kunnen creëren. Voor feesten zoals een bruiloft of een bedrijfsfeest weet ik als green screen fotograaf exact wat er nodig is om foto’s te maken die een mooi aandenken zullen zijn aan deze leuke dagen.

Ook een green screen huren?

Wil jij ook een green screen fotograaf inhuren voor jouw feest of evenement? Neem dan eens contact op! Ook wanneer jij op zoek bent naar bijvoorbeeld een trouwfotograaf nabij Delft, of een fotograaf die portretten maakt help ik je graag verder. Stuur een bericht naar info@eveliendehaasfotografie.nl, of neem telefonisch contact op via 06-10802662.