Wil je een fotoshoot in Rotterdam doen? Bel direct!

Een fotoshoot in Rotterdam? Dan heb je een professionele fotograaf nodig! Mijn naam is Evelien de Haas en ik ben fotograaf in Rotterdam en omgeving. Ik maak dagelijks foto’s voor heel veel verschillende opdrachtgevers en ik vind het leuk om mensen te vangen zoals ze zijn. Geen knutselde foto’s of ongemakkelijke poses; mijn fotoshoot in Rotterdam oogt natuurlijk en je staat er altijd goed op. Ook voor een familie fotoshoot in Rotterdam kun je mij inhuren!

Meer weten over de mogelijkheden voor een Rotterdam fotoshoot? Neem nu contact op!

Rotterdam shoot: foto’s in de mooiste stad

Wanneer ik een fotoshoot in Rotterdam doe, is de mooie stad Rotterdam natuurlijk het decor van de foto’s. Fotoshoot locaties in Rotterdam zijn talrijk en er is in iedere wijk wel een mooie plek te vinden voor een fotoshoot.
Van Hotel New York op de kop van Zuid tot de Euromast of de Markthal maar ook Park Schoonoord of het Kralingse bos zijn uitstekende plekken voor een Rotterdam shoot!

Wanneer je met mij contact opneemt, kunnen we samen bespreken wat voor fotoshoot in Rotterdam je wil doen.
Ik werk vaak als zwangerschapsfotograaf in Rotterdam maar ook als huwelijksfotograaf. Daarnaast maak ik veel portretten van mensen, zowel zakelijk als privé. Ik kan van iedereen prachtige foto’s maken.

Familie fotoshoot in Rotterdam

Wil je jouw familie vastleggen met een mooie fotoshoot in Rotterdam? Ik doe geregeld familiefoto’s ook in de regio Rotterdam. Een familie fotoshoot in een studio of buiten bijvoorbeeld in een park. Dit zorgt altijd voor een prachtig aandenken. Een bijzonder moment waarop iedereen bij elkaar is. Vooral wanneer iedereen verspreid door Nederland of over de wereld woont.
Tijdens een familieshoot in Rotterdam maak ik vaak ook portretten van iedereen die op de foto komt en soms ook van speciale groepen, zoals alle zussen, dochters of dames van een familie bij elkaar.

Kosten fotoshoot in Rotterdam

Ben je benieuwd naar de kosten voor een fotoshoot in Rotterdam? Ik werk altijd met een persoonlijke offerte waarin al je wensen verwerkt worden. Vooraf kun je natuurlijk aangeven wat je budget is en dan probeer ik daar een passend aanbod bij te maken.

Wil je meer weten over de kosten voor een fotoshoot in Rotterdam? Neem dan telefonisch of per mail contact met me op!

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!