Fotograaf omgeving Den Haag

Fotografie in Den Haag? Ik ben Evelien de Haas en fotograaf in Den Haag en omstreken. Mijn jarenlange fascinatie voor fotografie heeft ertoe geleid dat ik al sinds 2017 fulltime achter mijn camera sta en met fotografie bezig ben. Fotografie in Den Haag is een van de facetten waarvoor je bij mij terecht kunt en ik vertel je hieronder graag meer!  
 

Huwelijksfotograaf nodig? 

 Zoek je een fotograaf voor jouw bruiloft in Den Haag? Huwelijken zijn een van mijn specialisaties. Bij deze mooie dagen leg ik het liefst gewoonweg vast wat ik zie gebeuren.  Die ene lach van een opa of oma, de first look en het geweldige diner. Ik luister hierbij altijd naar jullie wensen. Zo is het altijd mogelijk om gedurende de dag een fotografie moment in te plannen met jullie tweeën of met vrienden en familie. We bespreken dit vooraf zodat je tijdens de dag volop kan genieten. Een trouwreportage naar wens, dat ik waar ik voor ga! 

 

Zakelijke fotografie Den Haag voor bedrijven en particulieren 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Cliché, maar waar! Een goede foto zet een bepaalde sfeer neer en geeft je een eerste indruk van een persoon of bedrijf. Doordachte, professionele foto’s kunnen een groot verschil maken. Met de juiste zakelijke foto’s kom je goed voor de dag. Je kunt jezelf beter presenteren richting (potentiële) klanten. Ook kun je jouw medewerkers presenteren met professionele profielfoto’s. Deze kunnen vervolgens gebruikt worden op social media, jouw eigen website of voor promotiemateriaal. Ook voor particulieren biedt zakelijke fotografie mogelijkheden, bijvoorbeeld voor LinkedIn of je CV. Fotografie in Den Haag is dus ook zakelijk inzetbaar!  

Green screen fotografie 

Green screen fotografie biedt ontzettend veel mogelijkheden. Met mijn mobiele GreenScreen/Photo Booth geef ik jouw gasten een herinnering aan jouw evenement of feest. Het groene scherm wordt met speciale software vervangen door een achtergrond naar wens. De foto’s kunnen direct geprint worden of op sociale media worden gezet. Mooie reclame én een blijvende herinnering.  

Rouwfotografie 

Ook ben ik inzetbaar voor rouwfotografie in Den Haag. Je denkt bij een uitvaart misschien niet direct aan het inhuren van een fotograaf. Dit soort momenten kun je echter in een 
roes ervaren, waardoor het fijn is om achteraf nog de foto’s te kunnen terugkijken. De beelden kunnen troost bieden en helpen bij de verwerking. Natuurlijk ga ik erg discreet en zo goed als onzichtbaar te werk bij een uitvaart. 
Ben je benieuwd naar mijn ervaring en foto’s? Op mijn blog vind je meer informatie over de mooiste projecten waaraan ik heb gewerkt. Daarnaast geeft mijn portfolio een inkijkje 
in mijn fotografie stijl en benadering. Natuurlijk kun je ook direct contact met mij opnemen of vooraf het tarievenoverzicht bekijken. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! 

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!