Fotograaf Middelburg nodig? Bel Evelien de Haas Fotografie

Zoek jij een fotograaf in Middelburg? Dan ben je bij Evelien de Haas Fotografie aan het juiste adres. Of je nu een fotograaf zoekt voor bruidsfotografie, zakelijke fotografie, rouwfotografie of portretfotografie. Ik luister naar jouw wensen en maak graag een reportage op maat.  

Bruidsfotografie op de mooiste plekken

Als bruidsfotograaf prijs is mij gelukkig dat ik op de allermooiste dag van iemands leven de herinneringen vast mag leggen. Daarom ga ik altijd vooraf in met het bruidspaar in gesprek om te bespreken wat jullie van mij verwachten. Wat voor type foto’s vinden jullie mooi? Op welke plekken willen jullie foto’s maken? En zijn er nog belangrijke gebeurtenissen tijdens de bruiloft die ik absoluut niet mag missen?

 Op de dag zelf zul je bijna niet merken dat ik er ben. Ik houd ervan om trouwdagen zo puur mogelijk vast te leggen. Natuurlijk kunnen we een korte shoot tussendoor inplannen, maar ook daarbij houden we het vooral laagdrempelig. Zo kan ik jullie vastleggen precies zoals jullie zelf zijn!

Waardevolle rouwfotografie voor later

 Naast bruiloften ben ik ook inzetbaar als fotograaf bij uitvaarten. Het professioneel laten vastleggen van een uitvaart kan helpen bij de verwerking van het verlies en biedt de mogelijkheid in rust terug te kijken op een hectische tijd.

 Tijdens een uitvaart vind ik waar mogelijk nóg belangrijker om zo goed als onzichtbaar te zijn. De dag draait om de nabestaanden en zij hebben het al zwaar genoeg. Daarom spreken we vooraf goed af wat er vastgelegd mag en moet worden. Zo krijg je een reportage waar je later met fijne herinneringen op terug kunt kijken.

Zakelijke fotografie voor particulieren en bedrijven

 Jouw bedrijf eens mooi op de foto zetten, foto’s maken van werknemers, een reportage voor in een vakblad of fotograferen op een bedrijfsfeest. Zakelijke fotografie is ontzettend divers en kan qua stijl alle kanten op. Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag om een bepaalde sfeer en indruk te creëren in de foto’s.

 Bij bedrijfsfeesten is er ook de mogelijkheid om samen te werken met een videograaf of zelfs een greenscreen te gebruiken!

Portretfotografie op maat

 Ook houd ik mij bezig met allerlei vormen van portretfotografie. Of het nu gaat om familiefoto’s, een portret speciaal voor op sociale media zoals LinkedIn of simpelweg een professioneel portret van jezelf. Portretfotografie is erop gericht om jouw persoonlijkheid naar boven te laten komen.

De mogelijkheden voor portretfotografie zijn eindeloos. Ik denk daarom graag met je mee in hoe we jou het beste op de foto kunnen krijgen. Want een goede eerste indruk, die kun je maar één keer maken!

Inspiratie opdoen?

Woon je in Middelburg en heb je fotograaf in Middelburg nodig? Neem dan contact op! Bel naar 06-10802662 of stuur een mail naar info@eveliendehaasfotografie.nl

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!