Fotograaf omgeving Eindhoven

Zoek je een fotograaf in Eindhoven? Zoek niet verder! Bij Evelien de Haas Fotografie ben je aan het juiste adres voor jouw fotografie opdracht. Van huwelijksfotografie tot greenscreen en van zakelijke fotografie tot rouwfotografie. Als allround fotograaf ben ik breed inzetbaar voor jouw opdracht
 

Ervaren en eigentijdse fotograaf

Wil jij een tastbare herinnering aan jouw huwelijksdag? Of een zakelijke reportage waarmee jouw bedrijfswebsite een upgrade kan krijgen? Iedere opdracht is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom luister ik altijd allereerst naar jouw eigen wensen.

Waar ga je de foto’s voor gebruiken? Welke sfeer zou je willen dat ze uitstralen? Zulke relevante vragen zorgen ervoor dat we op één lijn zitten. Een goed gesprek vooraf vind ik daarom erg belangrijk. Als ervaren en eigentijdse fotograaf kan ik inspelen op jouw ideeën en komen we samen tot een fotoreportage die bij jou past.

Mijn diensten

Ben je voor wat voor soorten fotografie je bij mij kunt aankloppen? Hieronder leg ik kort aan je uit wat mijn expertises zijn. Maar ook voor andere opdrachten kun je bij mij terecht. 

  • Huwelijksfotograaf: Een trouwreportage volledig naar wens, dat kan! Zo kun je nog lang nagenieten van de mooiste dag van jouw leven. Foto’s combineren met video? Ook dat kan!
  • Green screen fotografie: Met een mobiele GreenScreen of Photo Booth wordt jouw herinnering of feest nog memorabeler. Door middel van speciale software vervangen we het groen voor een achtergrond naar keuze.
  • Zakelijke fotografie: Professionele profielfoto’s, een bedrijfsreportage voor de website of reclamemateriaal voor nieuwe klanten. Zakelijke fotografie is heel breed en kan naar wens worden samengesteld.
  • Rouwfotografie: Dit is nog een relatieve nieuwkomer in de fotografiewereld. Rouwfotografie is niet direct iets waar je aan denk bij een uitvaart. Maar het kan een wereld van verschil maken.

  

Jouw fotograaf in Eindhoven

 Als fotograaf in Eindhoven leg ik jou vast zoals je bent. Dit is ook wat mijn fotografie stijl kenmerkt. Niet te gemaakt, maar wel op je mooist. Op foto’s wil je natuurlijk de beste versie van jezelf zijn. Ik geloof dat foto’s het grootste effect hebben als ze precies laten zien hoe iemand is. Hierbij maakt het niet uit om wat voor fotografie het gaat. Puur en echt, dat is waar het om draait.

 In al mijn fotoreportages zorg ik ervoor dat jouw verhaal goed naar voren komt. Of het nu gaat om het afscheid nemen van een dierbare of nieuwe bedrijfsfoto’s voor in een vakblad. Het cliché is hierin meer dan waar: één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat is ook de kracht van foto’s!

Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Dat kan door te bellen naar 0610802662 of stuur een e-mail naar info@eveliendehaasfotografie.nl. Ik ga graag met je in gesprek!

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!