Blog

Naast de nodige bruiloften en Greenscreenopdrachten heb ik in April ook een paar gezellige familieportretten mogen maken.

De eerste shoot was 8 april in den Haag. Het oorspronkelijke idee was om dit te doen aan de Maas-boulevart in Rotterdam. Gelukkig kwamen we er op tijd achter dat de Marathon van Rotterdam deze dag aan de gang was. Hierdoor zijn we toch maar uitgeweken naar een wat rustigere lokatie. Twee van de vier modellen komen uit den Haag vandaar dus was de keuze snel gemaakt. Volgens mij hebben we er een gezellige reportage van gemaakt. Ik hoop dat Opa er blij mee is 🙂

De Tweede reportage was 14 april van een super gezellige familie waarvan een deel uit het mooie en verre Enschede was afgereisd naar Rotterdam. De standaard parkjes en bruggetjes vonden ze niet zo leuk dus zijn we gaan fotograferen op de fotogenieke loopbrug op het Hofplein. De zon scheen en zelfs de hond had er zin in. Ik heb inmiddels mogen vernemen dat een van de foto’s is uitgekozen en op Acryl (30 x 90 cm) in de woonkamer hangt. Daar doe ik het voor 🙂 Super leuk!

Ik hoop dat ik komende tijd meer van dit soort gezellige foto’s en familieportretten mag maken en een hoop mensen blij kan maken natuurlijk.

 

Dus…., Zijn jullie nog opzoek naar een mooi kado voor opa, oma, pa, of misschien moederdag..? LET ME KNOW!

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!