Blog

Het is gelukt! 20 januari vorig jaar was het precies een jaar geleden dat ik mijn laatste dag in loondienst heb gewerkt.
Mijn eerste jaar als Full-Time fotograaf zit er op! Wat is de tijd snel gegaan maar wat heb ik veel gedaan en geleerd. Ik zie 2018 rooskleurig tegemoet.Voor mij de laatste bruiloft van 2017 was op 1 dec.  Voor het eerste heb ik  foto’s mogen maken op de SS Rotterdam. Na de plechtigheid op het stadhuis van Rotterdam mocht ik samen met Peter en Khadiya mee op een tour over het schip. Wat een prachtige lokatie. Nu totaal in winterse sferen erg bijzonder maar toch hoop hier van de zomer nog eens terug te mogen komen, dit zal een totaal andere vibe hebben.

Ook mijn eerste bruiloft van 2018 is reeds geschiet. Angela en Geert uit Numansdorp gaven elkaar in het mooie Willemstad het ‘JA-woord’. Gelukkig was het niet te koud en ook niet al te nat. Angela had voor de kleine momenten buiten een mooie stoere sjaal om gedaan. Ik hoop dat jullie blij zijn met de foto’s van deze mooie dag, en wens jullie heel veel geluk samen en natuurlijk ook met het kleine wondertje dat opkomst is!

Nu weer snel door met de voorbereidingen van een super coole green screen opdracht… Daarover zien jullie vast snel meer in deze blog.

Ik ben reuzen benieuwd wat 2018 allemaal gaat brengen, hoe dan ook…. Ik heb er Full-Time zin in 😉

Kijk nu wat een onwijs lieve woorden ik heb mogen ontvangen van Angela & Geert… 🙂

“De dag van ons leven in het klein, vastgelegd door Evelien.

Wij waren helaas allebei een beetje ziek, waardoor veel langs ons heen is gegaan deze dag. Gelukkig heeft Evelien ons de gehele dag bijgestaan en alle mooie momenten kunnen vastleggen op zo’n manier dat alle aspecten in de foto’s terug te zien zijn die voor ons belangrijk zijn.
Uiteraard de liefde, maar verliefdheid zie je in heel veel foto’s terug, de buik daar ik zwanger was, onze familiebanden op verschillende manieren, de liefde van onze ouders, onze vrienden en de gezelligheid die de kleine receptie met zich meebracht, zijn allen terug te zien in de foto’s. 
Dit maakt de waarde van een goede fotograaf zo belangrijk. Altijd met veel liefde kunnen terugdenken en kijken naar je bruiloft. 
Evelien als persoon: 
Wij vonden het erg fijn dat Evelien op een spontane manier met ons meedacht, dit wisten we al daar we elkaar meermaals telefonisch hadden gesproken en zij wist onze wensen al erg goed. Die heeft ze allen waargemaakt en wij vonden het erg fijn dat ze met ons mee at deze dag, daar ze er ook echt bij hoorde en deel uitmaakte van onze bruiloft. Wij vinden haar erg vriendelijk en een lief karakter hebben, en waren erg blij met haar deze dag en met alle communicatie erom heen. 
Groetjes Geert en Angela” 

 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!