Blog

Begin van dit jaar heb ik een mooie opdracht voor Unilever mogen doen.

Hoe leuk is dat? Naast de geweldige bruiloften en schoolfoto’s die ik vorig jaar heb mogen maken komen er ook steeds meer bedrijfsreportages bij. Dit jaar (4 jan) heb ik mogen aftrappen met een mooie opdracht voor Unilever. Op het geweldige Circuitpark van Zandvoort mocht ik de nieuwe werknemers portretteren en de hele club op e groepsfoto zetten. Het was erg koud dus het was een operatie die snel geregeld moest worden… achteraf jammer had er graag iets langer over gedaan maar… Het is een gezellige foto geworden met zelfs nog wat race-monsters op de achtergrond. De foto is gemaakt in de Tarzanbocht, helaas kon het niet bij de start-finish omdat de baan gebruikt werd.

8 januari heb ik ook niet stil gezeten. Voor Kelly Vinck-Atwa  van Young Professionals United heb ik sfeerfoto’s mogen voor op de website. in samenwerking met een groep studenten van InHolland hebben we deze reportage kunnen maken. Kelly is trouwens genomineerd om de titel Rotterdamse zakenvrouw van 2019 te kunnen bemachtigen. Hoe stoer is dat!?

Ook aan het einde van de maand mocht ik voor een ander groot bedrijf een gezellige groepsfoto maken, helaas mocht ik deze foto niet plaatsen op mijn site. Door de privacy wet gebeurd dit helaas vaker maar er blijft gelukkig genoeg over om wel gewoon te kunnen laten zien. 🙂

Ik hoop het komende jaar nog veel van deze mooie groepsfoto’s te mogen maken. (wel het liefste met een zonnetje er bij natuurlijk) 😉

 

 

 

 

 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!