Blog

 Bruiloft van Jan & Bregina 15-07-18. Het huwelijk werd gesloten in het hotel-restaurant de Nagtegaal in Lisse.

Jan & Bregina had ik al een maandje eerder mogen ontmoeten op deze bijzondere trouwlocatie in Lisse. Wat de lokatie nog bijzonderder maakte is dat het van de zus van Bregina is en zij er zelf ook werkt. Het was een gezellige bruiloft die lekker op 1 lokatie werd gevierd. Het weer was geweldig en voor mij was het een niet belachelijk lange dag. Rond 15:00 werd ik verwacht in de Nagtegaal waar Bregina met de meiden zich zou omkleden en optutten. Wat een gezellige boel, heen en weer geren voor pantys, borstels, speltjes en poederkwasten haha dit maakt een bruiloft toch net een beetje leuker.

Het restaurant beneden was mooi omgetoverd tot trouwzaal. Bregina vertelde mij dat ze trots was op de versiering die ze de afgelopen maanden bij elkaar had verzameld via internet. (voor niets tot een prikkie) 😉 De mooie ceremonie werd door een zangeres nog specialer gemaakt door het zingen van het Ave Maria. De ambtenaar had het bruidspaar een wijn kistje aangeboden die ze samen mochten dichtspijkeren. Jan schijnt niet zo handig te zijn…. dus Jan en een hamer bleek iedereen wat spannend te vinden. (Hete is goed gegaan)!

Na de ceremonie hebben we een paar foto’s gemaakt in en rond het hotel. Al snel voegde we ons bij de gasten om te toasten en de taart aan te snijden. De borrel liep rustig over in een Walking Dinner met heerlijke hapjes. Rond 19:00 opende Jan en Bregina met een zwoele dans de dansvloer om het feestje te openen. Voor mij was het na deze dans al weer tijd om gedag te zeggen en terug te toeren naar Rotterdam.

Een tweede huwelijk hoeft echt niet minder bijzonder te zijn dan een eerste! Misschien is het de tweede keer nog wel intenser.

 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!