Bruiloft fotografie

Moet voor jullie bruiloft de fotografie in omgeving Rotterdam nog worden geregeld? Dan help ik jullie heel graag verder. Ik hoop dat ik de fotograaf ben die jouw speciale dag mag komen vast leggen. De fotografie op een bruiloft te mogen verzorgen is een verantwoordelijke taak, daarom besteed ik hier graag veel aandacht aan. Ik fotografeer het liefst de momenten die voorbij komen op een zo onopvallend en natuurlijk mogelijke manier. Voor de standaard fotoshoot kan er natuurlijk geposeerd worden en heb ik hier wanneer gewenst de nodige tips en trics voor. Wanneer ik de fotograaf ben die op jullie bruiloft de fotografie in Rotterdam of omstreken mag komen verzorgen vind ik het fijn jullie vooraf even te ontmoeten. In een kennismakingsgesprek vertel ik over mijn werkwijzen en probeer ik een beeld te krijgen van jullie wensen en persoonlijke smaak.

Bruiloft reportage

Ik zorg er graag voor dat de bruiloft reportage zo puur mogelijk is. Zo leg ik echt de sfeer van deze voor jullie o zo bijzondere dag vast. In mijn bruiloft reportage probeer ik emoties te vangen en is dan ook bij voorkeur niet te gemaakt. Evelien de Haas Fotografie uit Rotterdam is flexibel, creatief en denkt graag met jullie mee over hoe jullie bruiloft het beste kan worden gedocumenteerd. Tevens heb ik een breed netwerk opgebouwd en kan ik naar wens een top videograaf of een ‘second shooter’ meebrengen. Op deze manier kunnen wij aan al uw wensen voldoen en hoeft u zich zelf geen zorgen te maken over het beeldmateriaal.

Maak een afspraak

Opzoek naar de voor jullie perfecte huwelijksfotograaf in Rotterdam? Graag stel ik mezelf persoonlijk aan jullie voor om er achter te komen of ik de geschikte fotograaf voor jullie ben. Bekijk daarom zeker eens mijn portfolio op mijn website! Het is niet per se nodig elkaar te ontmoeten voorafgaand aan jullie trouwdag, maar dat vind ik wel erg prettig. Om tot de beste resultaten te komen is het fijn een klein beetje te weten wat je van elkaar kunt verwachten. Neem gerust eens contact met mij op om vrijblijvend een ontmoeting te plannen! Bel 06-10802662 of mail naar info@eveliendehaasfotografie.nl. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Tarieven

Hier geef ik een indicatie voor mijn tarieven voor een bruiloft maar voor een duidelijke offerte kunnen jullie mij mailen.

Over Evelien de Haas

Fotograferen vind ik super leuk omdat ik mensen er blij mee kan maken. Mag ik jullie ook helpen aan een tastbare herinnering voor later?

Bekijk blog

Hier kunnen jullie zien wat ik allemaal uitspook, niet alleen bij een bruiloft maar ook met de greenscreen of bij een leuke fotoshoot.

Laatste nieuws & blog

Niet geschoten is altijd mis!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!