Blog

Amina & Will 10-08-18. Wat een prachtige dag was dit. Een blauwe hemel met hier en daar een paar wolken. Voor de foto’s vind ik dat het mooiste.
Het weer werkt dus deze mooie augustus dag zeker mee. En jeeeetje wat waren Will en Amina mooi traditioneel aangekleed. Voor mij waren ze het meest kleurrijke bruidspaar dat ik tot dus ver heb mogen fotograferen. Het bruidspaar wilde graag foto’s met een Rotterdams tintje. Waar kun je dan beter heen gaan als de kop van Zuid? Binnen een straal van 50 meter de Erasmusbrug, Willemsbrug, Hotel NewYork en de Euromast op de foto. Ik vind het altijd een super fijne plek met een hoop leuke fotografie opties.

Een kleurrijk stel met een prachtige blauwe lucht!

Na de fotoshoot vertrokken we naar het Kasteel van Rhoon. Nog niet eerder was ik bij dit schattige kasteeltje geweest. De gasten stonden al in een erehaag op het stel te wachten toen wij aan kwamen rijden. De knal rode Cadillac wachten even een paar minuten om de hoek zodat ik kon parkeren en mij vast tussen de gasten kon mengen.

De rest van de dag verliep lekker rustig op ‘alleen’ deze lokatie. Eerst even een klein drankje, daarna de ceremonie, felicitaties, taart, bubbels, het diner en vervolgens het feest. Tussen al deze activiteiten door heb ik met Will en Amina nog even een paar minuutjes tijd gemaakt om in de kasteeltuin wat foto’s te maken en ook voor een mooie groepsfoto hebben ruim de tijd gehad. De vader van Amina ontfermde zich over de Polaroid’s die gemaakt werden voor het gastenboek. (ik mocht er ook even op) 🙂

Volgens mij hebben Will & Amina een geweldige dag gehad die ze swingend en zwierend hebben afgesloten. Toen het feest op gang was gekomen heb ik gedag gezegd. Inmiddels heb ik het album voor hen gemaakt en afgeleverd.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!