Blog

26-08-17 *GreenScreen* Vilvoorde Met de *GreenScreen* zijn we voor het eerst de grens over geweest. Dit weekend hadden we een opdracht in Vilvoorde, België vlak bij Brussel. 

Terwijl mijn collega’s super hard met de greenscreen  aan het knallen zijn op de UitMarkt in Amsterdam sta ik In de Kruitfabriek in Vilvoorde. De Kruitfabriek is een hippe evenementen lokatie in België. Het hele weekend lang werd van alles gepresenteerd dat met duurzaamheid te maken heeft. Bezoekers konden er onder het genot van een drankje, hapje en life muziek deelnemen aan verschillende workshops. Creatievelingen konden aan de slag door bijvoorbeeld het maken van duurzame tassen, gemaakt van oude plastic tassen en een strijkijzer. Bij mijn buurvrouw konden kinderen een autootje op zonnen energie bouwen, en aan de andere kant van de loods werd er gedemonstreerd hoe 3D printers werken. Ik had de eer om de bezoekers vast leggen met de greenscreen en ze een tastbare herinnering mee te geven aan dit mooie event.

De zaterdag was ik ruim oprijd aanwezig om de greenscreen op te bouwen, mijn buurvrouw Tessa (van de zonne-energie-autotjes) was zo lief om proef model te zijn. Doordat het nog erg rustig was was er genoeg tijd om goed te testen. Zondag werd het wat drukker en hebben de gasten met onze hilarische props een heleboel lollige foto’s opgeleverd. Zelf de eerste complimenten uit België heb ik mogen ontvangen van een vader die zijn twee dochters zag genieten van een waar verkleed feest. Daar worden we natuurlijk blij van. Ik hoop dat ik nog eens terug mag komen naar deze mooie lokatie in Vilvoorde, ik heb me super vermaakt bij onze zuider buren!

“Beste Evelien,
bedankt voor het doorsturen van de foto’s!
U had daar een super gezellige stand – wat samen met uw deskundigheid
gezorgd heeft voor vast heel veel mooie foto’s!

Veel succes! Mvg, Jurgen”

Bedankt België voor de gezelligheid, ik hoop nog eens terug te mogen komen!

Het is trouwens nooit verkeerd om back-up spullen bij te hebben! Er kan immers wel eens iets kapot gaan. 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!