Blog

17-08-17 *Elske&Frank* Wassenaar, een druilerige dag in Augustus. Jammer jammer, toch werd het voor Elske en Frank de mooiste dag ever!

(Het is ook nog de verjaardag van mijn zusje, dus dit moet ik later nog goed maken, ze heeft het me gelukkig wel vergeven dat ik vandaag aan het werk ben. Haar redenatie; nu kan ik een groter kado voor haar kopen). Voordat ik richting Wassenaar vertrok heb ik de buienradar gecheckt en het zou na 13:00 droog blijven, helaas miezerde het na 13:00 ook nog regelmatig maar kwam gelukkig tegen 19:00 toch nog even de zon door. Het weer maakte me vandaag wel een beetje zenuwachtig. Het vinden van goede alternatieven voor de fotoshoot is niet altijd even makkelijk. Met de mooie MG waarmee Frank Elske kwam halen kun je niet zomaar even ergens naar binnen rijden en ja, de mooie tuin bij het stadhuis van Wassenaar is ook niet ineens ontdaan van blubber en plassen.

Gelukkig was het thuis bij de bruid in Katwijk geen ge-stres, gewoon gezellig met de visagist, kapper, getuigen en de ouders van Elske. Frank kwam (bloednerveus) Elske ophalen in een Ienimini-MG. Eigenlijk kom ik als fotograaf op elke bruiloft wel weer wat nieuws tegen. Na de ceremonie hadden vrienden een nummerplaat met “Just Married” en touwen met daaraan blikken aan de auto bevestigd. Dat was samen met de regen een primeur voor mij op een bruiloft.

Na de ceremonie werd de dag hervat bij het bruidspaar in de tuin. Een gezellige receptie, borrel, buffet en natuurlijk een heerlijke bruidstaart als dessert werden geserveerd. Ik mocht samen met Elske nog even het balkonnetje op om het gooien van het bruidsboeket vast te leggen. Van 10:30 tot 21:30 is een lange dag, de gasten begonnen met hun dansjes terwijl ik iedereen gedag begon te zeggen. Het was weer een mooie dag!

Regen!!

Wanneer het regent wil niemand lekker buiten poseren en daar de tijd voor nemen. Het aller ergste is natuurlijk modder op de jurk en uitgezakte krullen!! Daarom neem ik voortaan maar mooie kaplaarzen en een paraplu mee voor de bruid . Kunnen we er in ieder geval nog iets hilarisch van maken!

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!