Blog

Vanaf nu is de Canon 5D Mark II mijn nieuwe beste vriend. Voor het eerst in actie voor een volle trouwreportage; 11-08-17 *Roy&Sam* Leiderdorp

Vorige maand heb ik dit gezellige paar samen met hun grote kleine jongen Ivo al mogen ontmoeten op de trouw locatie in Leiderdorp. www.BrasseriePark.nl De stoelen stonden er netjes opgesteld voor een bruiloft die er morgen plaats zou vinden. Dit allemaal buiten voor een groen begroeid prieeltje waar de trouwambtenaar onder zou komen te staan. Nog niet eerder had ik een buiten bruiloft vastgelegd dus ik vond het meteen een geweldige lokatie. Nu was het alleen wachten op mooi weer, dat werd het gelukkig ook.

In de voortuin van Sams ouderlijk huis verklapte een mooi stenen varken gewinkeld in een strik van witte tule al dat ik bij het goede adres was aangekomen. De moeder van Sam deed open en ik werd naar boven doorverwezen waar Sam al bezig was met haren en make-up. Rond 11:30 werd alles wat spannend want Roy kon elk moment arriveren. Ook ik vond het spannend want ik wist al dat hij samen met Ivo zou arriveren in een koets met paarden. (Ook voor mij weer een primeur). Sam wist van niets en werd als paarden liefhebster hier enorm mee verrast.

De rest van de dag verliep soepel, er was ruim voldoende tijd ingepland voor de fotoshoot in de Heemtuin. We hadden alleen geen assistentie meegenomen om af en toe de kleine man te entertainen / in de gaten te houden. Dit noem ik een leermoment van de dag. Altijd iemand mee naar de fotoshoot als er kleine ukkies bij zijn. De vader van Roy schoot ons gelukkig snel ter hulp.

Na de shoot maakte het drietal een geweldig mooi entree met de koets voor de Brasserie. Alle gasten vormden een haag en verzorgde samen een zee van bellenblaas. Mooi voor de foto’s en magisch voor de kleine Ivo. De vrolijke ceremonie volgden en na de plechtigheid was het tijd voor een borrel. Heerlijk, zo op dezelfde lokatie. Ik heb er sfeerbeelden van de receptie gemaakt en het aansnijden van de taart.

Zowel de bruid als de bruidegom heeft nog even met de vrienden en vriendinnen wat gekke foto’s gemaakt. Bij het aanschuiven van het diner rond 18:30 heb ik het gezelschap gedag gezecht en ben ik met een geheugenkaart vol foto’s weer naar het Rotterdamse getoerd. Klaar om de trouwreportage in te laden, te selecteren en bewerken. Zoals ik nog niet ben afgeleerd, toch nog zenuwachtig wat het bruidspaar er van zal gaan vinden! 🙂

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!