Blog

Het eerste huwelijk dat ik in april mocht bijwonen was die op 11-04-18 *Anna&Alex* Dordrecht
Op 11 april was het de dag voor Anna en Alex, Ik mocht starten met fotograferen op het adres van Anna’s ouders in Dordrecht. Anna moest alleen nog een luchtje op en haar super stoere schoenen aan. Voor Anna geen een pijnlijke pumps. Een paar stoere witte stappers voor deze slimme bruid. Anna: “Met mooi weer trek ik ze gewoon aan naar een festival EN geen zere voeten vandaag”. #superslim

Voor mij was het geen belachelijk lange dag. Vandaag starte ik om 10:00 in Dordrecht, deel twee zal zaterdag om 20:00 bij  het feest in hotel Ara in Zwijndrecht plaats vinden. Wat een mooie lokatie is dat trouwens.Ik was nog niet eerder in het stadhuis van Dordrecht geweest. De ceremonie vond plaats in een kleine klassieke ruimte en was erg persoonlijk en sfeervol verzorgt door de ambtenaar.

Anna en Alex zijn een super gezellig en gek stel, dit maakte het makkelijk om op een relatief kleine lokatie een paar vrolijke foto’s te schieten. De mooie trappen van het stadhuis hebben we meteen gebruikt om de familieportten te maken. Na de ceremonie werden er natuurlijk nog een paar mooie bellen geblazen. 🙂

Zaterdag ready voor deel twee! HET FEEST 🙂 De gasten druppelde tussen 19:30 en 20:00 binnen om de entre van het bruidspaar niet te missen. Van 20:00 tot 0:00 heb ik geprobeerd een mooie sfeer weergaven e maken van de avond. De entre, aansnijden taart, felicitaties, openingsdans en de nodige drankjes en dansjes op de dansvloer. Alles is volgens mij goed gevangen in het mooie sfeerlicht van de locatie.

Anna en Alex, gefeliciteerd met jullie huwelijk, Ik wens jullie alle liefde en geluk!

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!