Blog

09-06-18 *Mark & Shaskya* Bergschehoek Trouwen in de Budhatuin van het Vidaa Hotel.

Wat een prachtige dag vandaag, (Wel een tikkie aan de warme kant, zeker in een driedelig pak)! 🙂 Na de ceremonie werden de pakken dan ook massaal snel aan de wilgen gehangen.
Shaskya en Mark vierden hun huwelijk op de prachtige lokatie van het Vidaa Hotel in Bergschenhoek. Een privé eilandje en een mooi terras met feestzaal. De voorbereidingen van de dames daar was ik bij, Mark kwam later met een mooie auto aan om zijn aanstaande daar voor het eerst in haar mooie jurk te mogen aanschouwen.

Met een Brassband werden de gasten begeleid naar de plek waar de ceremonie werd voltrokken. Door een super gezellige ambtenaar werd in de stralende zon de bruiloft voltrokken. De behoefte hierna naar een drankje was bij iedereen enorm. Toch hebben we vooraf aan dit welkome drankje nog wel een groepsfoto gemaakt. Dit was een mooie uitdaging. Een enorm grote groep, maar het is gelukt!

De fotoshoot hebben we op het eilandje van Vidaa zelf gedaan. Wat een geweldig gezellig paar is dit. Grappen, Grollen en nog meer liefde is volgens mij goed terug te zien op de foto’s.

En tot slot werd er bekend gemaakt of Saskia en Mark een jongetje of een Meisje zouden krijgen 🙂 Heel veel geluk met jullie kleine…. 🙂

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!