Blog

06-07-18 *Nikki & Johnny* Kasteel Hekenshagen bij st-Oederode.

Hardinxveld is de plek waar ik vandaag mijn eerste foto’s mocht maken. Thuis bij de vader van de bruid werd de al mooie Nikki omgetoverd tot een geweldige sprookjes prinses. Wat een geweldige jurk en wat een zenuwen! haha dat is natuurlijk bij alle truitjes wel een beetje aanwezig maar bij Nikki zie je het wel een beetje terug op de foto’s 🙂

Toen haar Prins zonder witte paard haar kwam ophalen waren die zenuwen volgens mij wel snel gevlogen. Wat een ongelofelijk vrolijk en grappig stel is dit!

Nikki wilde een prinsessenjurk…. Dat is dus meer dan gelukt!!

Johnny kwam zijn aanstaande ophalen in een super snelle auto. Nadat de moeder van Nikki haar geholpen had die immense jurk in de auto te proppen (zie foto) bedacht haar zusje dat ze iets vergeten waren en Nikki moest ECHT weer met jurk en al uit de auto! 🙂 Ze hadden een mandje met witte duiven geregeld die nu echt opgelaten moesten worden omdat ze een ritje naar het kasteel in de auto met #30* niet zouden overleven.

Dus na poging twee om in de auto te komen met jurk en al scheurde zij naar de trouw lokatie het mooie kasteel Hekenshagen in st-Oederode. Hier zou de rest van de dag zich afspelen van shoot tot ceremonie en van BBQ tot Feest. Ik vond het een eer om dit mooie stel vast te mogen leggen op deze voor hen zo bijzondere dag. En inderdaad… dat zeg ik bij elke bruiloft, al is het mijn werk; het blijft daadwerkelijk een enorme eer. Wat ik vandaag zo leuk vond is dat er genoeg tijd was om eens out-off-the-box te kunnen fotograferen. Met helium ballonnen hebben we Nikki met enige nabewerking kunnen laten vliegen en omdat ze toch een beetje moe waren hebben we gewoon even een rustmoment gecreëerd met kussens op de vlonders in de kasteeltuin. Dit zorgt toch voor andere foto’s dan normaal op een wat meer gehaaste bruiloft.

Veel Geluk gewenst lieve Nikki & Johnny, ik hoop jullie nog eens tegen te mogen komen!

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!