Blog

01-06-18 *Monique & Ruud* Schiedam, Een heerlijke dag met zo en veel liefde!

De eerste dag van juni traden in Schiedam Monique & Ruud in het huwelijksbootje. In hun opgebroken straatje stond Ruud al buiten te wachten. De prachtige Ford Mustang waar ze vandaag mee rond zouden rijden stond voor de deur. Monique was zich binnen lekker zenuwachtig aan het maken. Hebben we alles, zijn we nog wat vergeten? 🙂 Na een korte stop bij Ruud en Monique thuis reed ik achterna hun aan naar de lokatie waar we foto’s zouden gaan maken. In het centrum van Schiedam parkeerde we de fel blauwe bolide en zijn we zowel bij het jenevermuseum als boven bij Molen de Walvisch naar binnen geweest om foto’s te maken. Wat was dit weer een leuke ervaring. Gelukkig had Monique niet een mega grote koepeljurk want dan had ze de smalle trapjes nooit op gekunt.

Ruud en Monique hadden de dag lekker ruim gepland dus we hoefden gelukkig niet te haasten. Na een klein uurtje reden we naar het oude stadhuis waar de gasten al stonden te wachten. De Babs had het vandaag goed bekeken want de dochter van Monique nam een groot deel van de toespraken over. Wat ze trouwens super goed deed.

De rond hobbelende kleinkinderen maakte het een gezellige bedoeling!

Na de ceremonie begon het jammer genoeg te miezeren. Ik heb geprobeerd de groepsfoto’s zo snel mogelijk te maken zodat iedereen snel kon vertrekken naar de feestlocatie. Bij de feestlocatie niet ver bij het stadhuis vandaan lag een prachtig park. De regen stelde niet veel meer voor waardoor we onder de bomen nog wat familie en groep portretjes hebben kunnen maken. Na een half uurtje was iedereen daar wel klaar mee en werd het hoog tijd voor een borrel!

De drankjes om te proosten stonden al klaar en het feestje kon worden ingeklonken. Ik ben nog heel even gebleven voor een kleine sfeer impressie en in mocht een hapje mee eten van het BBQ-buffet.

Monique en Ruud, bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen, en jullie foto’s hier mag laten zien. Wellicht komen we elkaar nog eens tegen! 🙂

 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te registreren en niet te regisseren!

Neem contact op

    Voor offerte GreenScreen klik hier!